NotíciesPolítica

El PSC aposta per revitalitzar el sector empresarial a Lloret de Mar i la comarca de la Selva

Durant la seva visita a Blanes i Lloret de Mar, el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, acompanyat de Sílvia Paneque i Víctor Puga, candidats al Parlament, ha exposat les claus del programa del PSC per enfortir el teixit empresarial gironí. En una trobada amb els alcaldes Jordi Hernández i Adrià Lamelas, així com amb representants dels sectors industrial, comercial i turístic, han destacat la necessitat de proporcionar suport i estabilitat a les empreses per fer-les més competitives.

Paneque ha fet èmfasi en les adversitats recents, com la pandèmia i la sequera, que han afectat negativament el sector. Ha mencionat que, per superar aquests reptes, es necessiten accions concretes per part de la Generalitat que promoguin la recuperació i l’estabilitat. Entre les propostes discutides, s’han destacat la modernització de la infraestructura existent, com l’aeroport de Girona-Costa Brava, la C-32, les variants de Les Presses i Olot, i la millora de la xarxa ferroviària, incloent el corredor mediterrani.

D’altra banda, Jordi Hereu ha parlat de la necessitat d’incorporar més eficiència sostenible, innovació digital i una millor visió energètica per fer de Catalunya un referent en turisme sostenible i indústria a nivell estatal i europeu. El ministre ha ressaltat la urgència de desencallar projectes infraestructurals crítics i de promoure polítiques que facilitin la modernització i digitalització de les PIMES.

Entre les iniciatives específiques del PSC per a les comarques gironines, es troba l’elaboració d’un pla de digitalització per al sector comercial, accions contra la desertització comercial en determinats municipis, i el suport a la pagesia a través de l’enfortiment de les denominacions d’origen i la producció ecològica.

Aquestes mesures busquen no només enfortir el sector empresarial davant els desafiaments econòmics actuals, sinó també posar les bases per un desenvolupament sostenible que beneficiï tant a les empreses com a la comunitat en general a Lloret de Mar i les comarques veïnes. Amb aquest enfocament, el PSC pretén impulsar la reactivació econòmica i garantir un futur més pròsper per a la regió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button