La GentNotícies

El proper dia 8 de juny s’estrena l’espot de la Pride Costa Brava 2023

El proper dijous 8 de juny, a la tarda, s’estrena l’espot promocional de la Pride Costa Brava 2023, que se celebrarà a Lloret de Mar el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol amb motiu de la celebració del Dia de l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i d’altres identitats sexuals i de gènere.

El vídeo, realitzat pel gironí JOAN amb càsting i coordinació a càrrec d’Orri & Soriano Asociadas Las Influencers, compta amb el suport de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Rodat al nucli antic de Lloret de Mar, al carrer Capità Conill i Sala, carrer Verge de la Canal i carrer de l’Areny, l’escena final es va rodar a platja de Lloret.

Per rodar els interiors s’ha comptat amb la col·laboració de dos establiments de la zona; el bar El Bodegon, regentat per la Carla i en Javier, i el Gay Bar David.

L’acció transcorre a un bar taverna d’estètica vintage amb una clientela molt 70’s, que veuen actuar una transformista, interpretada per la dragqueenperformer i agitadora nocturna local Joanne.

Entre el càsting d’amics i col·laboradors, més de 30 persones, destaquen diferents membres del grup Las Influencers, la regidora d’Igualtat en funcions, Jennifer Perez, el pioner en oci nocturn LGTBIQ+, Josep Valls i Puigvert, diferents membres del col·lectiu LGTBIQ+ i usuaris de les Tardes Rainbow Es Tint.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button