La GentNotícies

El primer local de la Fundació Aspronis a Lloret, serà una realitat amb la recaptació de la venda dels mocadors de Festa Major’23, ja disponibles:

L’aportació econòmica ajudarà a obrir el primer local de l’entitat Aspronis a Lloret de Mar

Enguany, la Fundació ASPRONIS serà la beneficiària de la venda dels mocadors solidaris de Santa Cristina. L’Associació de Comerciants de Lloret conjuntament amb l’Ajuntament de Lloret de Mar destinen cada any la recaptació a fins solidaris. En aquesta ocasió l’entitat escollida és ASPRONIS, que destinarà l’import econòmic a obrir un local a la vila amb l’objectiu de donar una atenció de més proximitat a tots els col·lectius vulnerables que atén al municipi.

Els mocadors de Santa Cristina han esdevingut un element molt identificatiu durant la Festa Major de Lloret de Mar. El preu serà d’1€, com cada any, i es podrà adquirir a partir de principis de juliol en els comerços Associats que participen i que formen part de l’Associació de Comerciats de Lloret de Mar:

ASPRONIS a Lloret de Mar:

Des de fa molts anys, l’entitat compta amb una gran presència entre els lloretencs i lloretenques oferint els seus serveis. Actualment, el Centre Especial de Treball hi du a terme tasques de jardineria, manteniment de mobiliari urbà, senyalització viària i suport a les brigades del municipi. També hi desenvolupa el programa de CaixaProinfància que atén infants de 0 a 18 anys i al seu entorn familiar en situació de pobresa. Durant el 2022, ASPRONIS va atendre a 79 persones en edat adulta i 299 infants de Lloret de Mar.

La Fundació ASPRONIS és una entitat sense ànim de lucre que treballa per generar iniciatives, suports i serveis perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i d’altres col·lectius vulnerables, juntament amb els seus entorns familiars, gaudeixin d’unes condicions òptimes de qualitat de vida i igualtat a la comarca de la Selva i al Nord del Maresme. En aquest últim any, ASPRONIS ha atès 752 persones i 1.565 infants.

Mocador i campanya 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button