NotíciesPolítica

El Partit Popular de Lloret de Mar, presenta la seva nova junta local per les properes eleccions

El Partit Popular de Lloret de Mar, presenta la seva nova junta local, amb Miguel Moreno com a president i Ángel Serrano, com a secretari local.


La junta,formada per vuit membres,afronta la nova etapa amb la màxima il·lusió de compartir un projecte renovat i potent, però sobretot, capaç, preparat i amb molta empenta per donar solucions reals als problemes reals dels lloretencs.


Lloret de Mar estrena nova junta local del Partit Popular. La posada en marxa del nou equip, marca l’inici de l’activitat de les sigles al municipi, amb l’objectiu clar i irrenunciable d’aconseguir representació a l’Ajuntament de cara als propers comicis de 2023, amb el major nombre de regidors.


Per al president, Miguel Moreno, “Tinc molta il·lusió per treballar en aquesta nova etapa i em comprometo a trobar solució als problemes reals del municipi, ara que són realment necessaris. Nosaltres tenim experiència i les eines per dur-ho a terme”.


D’altra banda, el president del Partit Popular a la província de Girona, Jaume Veray, ha volgut encoratjar al nou equip: “Felicito la nova junta, agraeixo el compromís i estic segur que es trobaran solucions adients i efectives”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button