Notícies

El nou centre veterinari CANVET premia els seus clients amb aquesta promoció

Amb una filosofia clara, i conscients de la seva important  tasca, va néixer l’any 2002 el Centre Veterinari Canvet a Lloret de Mar donant servei als animals de companyia de la població i rodalies.

Després de gairebé 20 anys i a mode d’aniversari, i degut a l’alt volum de treball i afluència de clients han creat el nou Canvet, un nou centre veterinari de 200 metres quadrats amb l’ultim disseny i tecnologia i amb tots els serveis necessaris  per a la cura de la teva mascota.  Serveis de consulta, cirurgia mínimament invasiva, radiologia, ecografia, endoscòpies, consultes a domicili i servei d’urgències 24 hores.

És per tot això que volen agrair a tots els clients que han confiat en els seus serveis durant aquests 20 anys, o nous clients, amb aquesta promoció d’un 10% de descompte a tots els seus serveis i productes, des d’avui fins el 28 de febrer.  On només hauràs d’ensenyar als companys de Canvet, aquest cupó👇🏻

•Adreça Canvet: Avinguda Josep Pla i Casadevall nº25 Lloret de Mar. Telèfon 24 hores: 646077753.

Noves instal·lacions de CanVet

Cal destacar per finalitzar que el centre veterinari Canvet dóna servei a moltes de les associacions protectores d’animals de la Vila com APASC, COCOGAT o EL CLUB DE KAT;  a més són els veterinaris responsables del Centre d’Acollida d’Animals de La Selva (CAAS) a Tossa de Mar des de ja fa 8 anys.


Al Centre Veterinari Canvet són conscients de com d’importants són els animals de companyia a les nostres vides; parlant en tot moment d’un membre més de la família i per això es comprometen a oferir el millor servei, disposant del millor equip veterinari, formant-se contínuament als congressos  de medicina veterinària amb més reconeixement del país.

3 Comentaris

  1. Súper contenta con los servicios voy desde la apertura de canvet y seguiré ya que el trato que le dan a nuestras mascotas es inmejorable para nosotros los mejores sin duda

  2. Yo también soy clienta de siempre,,, es que quien vaya no cambia, son superserviciales y se nota que son veterinarios por devoción.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button