La GentNotícies

El lloretenc Jou Ramírez i les seves divertides creacions, protagonistes al nou programa d’Andreu Buenafuente

Jou Ramírez i Burgada, reconegut dibuixant i il·lustrador lloretenc, serà un del convidats especials al programa “Vosaltres Mateixos” a 3CAT. Amb una llarga trajectòria com a dibuixant artesà cultural divulgatiu, Jou ha deixat la seva empremta en projectes com les Cartes Catalanes, el Joc de l’Oca Catalana i altres creacions artístiques i culturals.

Nascut el 16 de desembre de 1958, Jou va fer la transició de Dissenyador Gràfic a mestre de dibuix còmic, oferint classes tant individuals com per grups. Les seves obres, com les Cartes Catalanes, el Dòmino de l’estelada i el Calendari de dites, mostren la seva dedicació a la cultura catalana. Podeu veure els seus productes al seu portal aquí.

Després de guanyar el Primer Premi Nacional d’il·lustració “Jules Verne” el 2006, Jou va ampliar la seva creativitat amb la il·lustració de contes infantils i còmic històric. El seu últim projecte, “El Comte Despertaferro, el primer capità dels almogàvers”, revela la seva passió per la narrativa històrica.

Es per tot aixó (un petit resum de la carrera artística d’en Jou) que Andreu Buenafuente al seu nou programa ‘Vosaltres Mateixos’ a 3CAT (la nova plataforma de continguts en català), s’ha interessat per la seva figura, els seus treballs i la seva activitat com ARTESÀ FIRAIRE QUE FA COSES DIVERTIDES EN CATALÀ (tal i com el presenta l’Andreu) per ser un nou convidat al programa i ser entrevistat per l’incombustible Buenafuente en un espai amè i segur que divertit.

Esteu atents a la plataforma el proper dimarts 28 de novembre a 3CAT. Serà una hora plena d’improvització i entreteniment, oferint als espectadors l’oportunitat de conèixer més a fons la carrera artística, les creacions i les experiències del lloretenc Jou Ramírez i Burgada. Per accedir al programa, podeu visitar el següent enllaç a partir de dimarts 28 de novembre a la nit: Enllaç del Programa.

De què va el nou programa de l’Andreu Buenafuente?

Vosaltres Mateixos: Després d’una carrera entrevistant personatges coneguts, l’Andreu té ganes de xerrar, improvisar i divertir-se escoltant les històries dels espectadors.

Des de persones amb professions poc habituals, gent amb habilitats insòlites o aficions sorprenents, gent amb una personalitat única… En definitiva, gent que mereix ser escoltada i amb qui l’Andreu jugarà com faria amb qualsevol estrella convidada dels seus programes. 

Però l’Andreu també té un espai per esplaiar-se amb uns monòlegs més personals que mai, en què explica allò que el preocupa i com veu el món. Coses que no ha dit encara en aquests trenta anys de carrera. 

El programa també surt a buscar les històries que no poden arribar fins al plató en forma de reportatges, de vegades a esquenes del propi Andreu. En paraules d’ell mateix: “Sempre he cregut cegament en el meu equip, però potser mai com ara”. 

I tot, amb la companyia de la pianista Laura Andrés, que posa música a les paraules i contribuieix a fer de cada moment un espectacle imprevisible. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button