EsportsNotícies

El lloretenc Carles Grau seguirà com a blaugrana fins al 2027

El porter de Lloret de Mar i el FC Barcelona han ampliat dues temporades més el vincle contractual que els unia. Carles Grau, que finalitzava el seu contracte amb el Club al final de la temporada 2024/25, ha vist recompensat el seu bon treball entre els pals amb una extensió contractual de dues temporades més. Grau va arribar al FC Barcelona provinent del Liceo, en una segona etapa com a blaugrana. Cal recordar que Carles Grau ja havia estat porter del FC Barcelona durant les temporades 2008-2010.

Amb 34 anys, el guardameta blaugrana es va iniciar en l’hoquei patins a la seva localitat natal, Lloret de Mar. D’allà va fer el salt a les categories de formació del FC Barcelona i posteriorment va defensar la porteria del Vendrell. Internacional absolut amb Espanya, Grau va passar al Vic (2011/16) i d’allà a l’Oporto (2016/19) i al Liceo (2019/22).

Amb la retirada d’Aitor Egurrola, Grau es va convertir en la parella de Sergi Fernández, defensant la porteria de l’hoquei patins blaugrana. Des de la seva nova arribada, el de Lloret ha aconseguit una Lliga, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya i una Copa Intercontinental.

“Molt content de seguir en aquest gran Club. El somni continua”, així s’expressava al canal oficial de Barça el porter de Lloret de Mar una vegada feta pública la seva renovació.

Gaby Cairo, Coordinador Esportiu del Barça d’Hoquei Patins, afirmava que: “Era molt important assegurar el futur de la nostra porteria i la tenim molt ben coberta amb en Sergi i en Carles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button