EsportsNotícies

El lloretenc Andreu Muñoz inicia una subhasta per recaptar fons per a Focho, un jugador xilè amb fibrosi quística

Podria semblar que volem parlar d’esport si ens plantegem una entrevista amb l’Andreu Muñoz, un esportista ben conegut a la nostra vila, ja que és qui ha parat els xuts a porta amb el Club Hoquei Lloret durant gairebé vint anys. Però no, avui no ens centrarem exclusivament en l’hoquei, tot i que us donarem una pinzellada del seu currículum esportiu i us presentarem la seva bona iniciativa vers un company d’esport.

L’Andreu té vint-i-dos anys i va néixer a Lloret de Mar. Des dels tres anys practica esport, entrena i juga amb l’Hoquei al Club de Lloret, i des d’aleshores ha anat passant per totes les categories fins a ser part del 1r equip, que està a la 2a divisió estatal. Confessa que la seva afició no li arriba per cap influència familiar, simplement, de ben petit li va agradar aquest esport i l’ambient que es viu al pavelló durant els partits. És porter d’hoquei, però practica molts altres esports per hobby, amb patins o sense, a la muntanya, o al mar. Fa uns dies, l’Andreu va veure un vídeo ⁠d’un noi de Xile, que li va arribar al cor…

-Andreu que vas veure al vídeo que et va fer moure per engegar una iniciativa?

Vaig veure una gravació que va fer Alfonso Dávalos, conegut com Focho. És un noi de Xile, el qual va demanar ajut via xarxes socials, i en veure el vídeo vaig pensar que no em costava res fer alguna cosa per ajudar-lo a ajuntar els diners que necessita per aconseguir la seva medicació. ⁠En Focho necessita l’ajut econòmic per continuar jugant a hoquei, ja que pateix fibrosi quística, una malaltia degenerativa que li podria impedir complir el seu somni.

-I que has pensat fer?

S’estan fent diverses coses per ell. En el meu cas, estic fent una subhasta a eBay on la meva samarreta de porter del CH Lloret es vendrà al millor postor, i els diners seran per ajudar en la seva causa. Tot i això, estan sortint diverses iniciatives per recaptar diners arreu del món de l’hoquei, per tal d’ajudar en Focho.
De moment faré la subhasta, i a més de la subhasta estic preparant una altra iniciativa amb la qual segurament podré assolir l’objectiu de pagar la importació de la medicació per en Focho. Per accedir a la subhasta fes clic aquí. El darrer dia per poder participar-hi serà el proper 10 de juliol a les 13h.

Tot això, L’Andreu Muñoz ho està engegant mentre que no deixa de donar-li voltes a més possibilitats per poder ajudar al jugador d’hoquei xilè, alhora que prepara la seva mudança a Portugal, per ampliar la seva carrera esportiva.

«Marxo a Portugal a l’agost, ja que el dia 23 comencem la pretemporada. Tot i això, ja hi he sigut una setmana per tal de conèixer el club i la gent amb qui estaré la temporada vinent.
He pres la decisió de marxar segurament per les ganes de viure una experiència única com aquesta, en què només em dedicaré a jugar a hoquei, per fer un pas endavant en l’àmbit esportiu». 

Andreu Muñoz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button