La GentNotícies

El lloretenc Adrià Mercader presenta el curt amb el qual ha tret un 10 al treball de fi de curs on vol mostrar que Lloret és molt més que l’oci nocturn

L’Adrià Mercader Austrich, de 18 anys i veí de Lloret de Mar ha creat un curtmetratge amb el qual ha tret un 10 al treball de fi de curs del Grau Mig d’Assistent al Producte Gràfic Interactiu del CIFOG (Escola de Cicles Formatius Girona).

En paraules de l’Adrià “La idea d’aquest treball era fer un curt publicitari tipus com els de la cervesera Estrella Damm “Mediterràniament”, on expliquen una història per Menorca amb el missatge de “Visita Menorca i beu Estrella Damm”. A partir d’aquest referent, em vaig inspirar a fer un curt mostrant paisatges de Lloret amb una història de fons, però amb el missatge de “mira que bonic és Lloret de Mar, vine a visitar-lo”.

L’objectiu de l’estudiant en fer aquest audiovisual era que no només es conegués Lloret per les discoteques, sinó que hi ha coses més boniques en aquesta ciutat.

Aquest projecte ha tingut una durada de nou mesos, on en el primer semestre va treballar el guió i els storyboards, en el segon trimestre va fer proves de càmera per veure si els plans quedaven bé i aplicant certs canvis en el guió, i en els últims dos mesos va gravar-ho tot i acabar d’editar el vídeo.

Un cop acabi el Grau Superior, la meta de Mercader es fer un estudi cinematogràfic i estudiar tot allò relacionat amb el món del cinema, sobretot estudis relacionats amb el rol de director de cine i guionista. Consegüentment, ha aprofitat l’oportunitat que tenia amb aquest treball per veure si podia fer un curt que tingués un estil cinematogràfic.

“No volia que no fos només un vídeo sense història, sinó que tingués una història més o menys senzilla, amb un missatge i una edició de color adient per donar-li a l’audiovisual aquest estil”.

Adrià Mercader Austrich

Aquí us deixem el curt, esperem que el gaudiu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button