PolíticaTurisme

El Lloret Convention Bureau s’entrevista amb una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments a Madrid

El Lloret Convention Bureau, entitat que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, s’ha desplaçat aquesta setmana fins a Madrid per entrevistar-se amb una vintena d’agències organitzadores com AIM Group, Grupo Pacífico y Parafina Comunicación, entre d’altres; les quals organitzen esdeveniments de tot tipus, des de convencions a incentius de totes mides, i que han rebut de molt bon grat les novetats MICE de Lloret de Mar.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau explica que “aquesta acció forma part de la nostra estratègia de posicionament en el mercat estatal. Es tracta d’accions promocionals pròpies que ens permeten poder presentar de forma individualitzada i amb detall l’oferta de la destinació per aquest segment”. Arrel de la pandèmia i postpandèmia, des del Lloret Convention Bureau es va detectar que les agències busquen cada cop més destinacions complementàries a les grans ciutats, amb una oferta especialitzada, diversificada i que contingui propostes i experiències per descobrir el territori. Aquest fet diferencial fa que Lloret de Mar es posicioni com una alternativa a grans destinacions urbanes oferint una proposta de valor que encaixa molt bé amb les necessitats de la demanda.

A banda de Madrid, a principis d’any el Lloret Convention Bureau ja va realitzar una agenda comercial a la província de Màlaga, coordinada també per YT Serveis, empresa de representació comercial, en la que es va entrevistar amb una quinzena d’agències organitzadores d’esdeveniments de ciutats com Màlaga, Benalmàdena o Torremolinos.

Per últim, i dins d’aquesta estratègia de posicionament al mercat nacional i estatal, a finals de març també hi ha previst un esmorzar presentació del Lloret Convention Bureau a Barcelona acompanyats del seus membres; els quals tindran l’oportunitat de fer networking amb les agències especialitzades de la ciutat comtal participants.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button