NotíciesTurisme

EL LLORET CONVENTION BUREAU PRESENT A LA FIRA INTERNACIONAL IBTM DE BARCELONA

El Lloret Convention Bureau ha participat aquesta setmana a la fira IBTM, que ha tingut lloc a Barcelona del 29 de novembre a l’1 de desembre. Es tracta d’una de les principals fires del sector de la indústria MICE a nivell internacional i, en paraules dels organitzadors, les xifres d’enguany han superat les del 2019 amb més de 60.000 entrevistes prèvies tancades i més de 10.000 visitants.

El Lloret Convention Bureau ha tancat una trentena d’entrevistes amb diferents organitzadors professionals d’esdeveniments, així com trobades amb col·laboradors del sector.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, “A Lloret de Mar aquesta tardor hem acollit diferents reunions, congressos i activitats d’incentius d’empreses d’àmbit nacional i internacional que indiquen aquesta represa de l’activitat; una recuperació que també hem copsat a la fira i que ens dona bones perspectives de cares al 2023”.

Aquesta tardor Lloret de Mar ha estat la seu de la 25a convenció de l’empresa francesa Access Industries; d’un congrés nacional de Mutual Mèdica; del congrés de l’Associació Internacional de Policia (IPA); del Campus #GeneraciónPropósito de la Fundació Princesa de Girona; de la presentació internacional de Focus Bikes o del Kid’s Innovation Fest de Kid’s Cluster de Catalunya, entre d’altres.

El Lloret Convention Bureau, disposava d’un espai dins l’estand del Catalunya Convention Bureau, on també hi exposaven empreses lloretenques com són Evenia Hotels, l’hotel L’Azure o Aqua Hotels. També va comptar amb l’assistència a la fira de representants de l’hotel Rigat Park, Hotel Delamar, Don Juan Hotels, Lemon Kayak i Abèlia i Mel.

La fira IBTM ha comptat amb professionals de més de 100 països i un total de 2.200 compradors d’empreses, associacions i agències de renom internacional. Enguany la fira s’ha centrat en la “creació de cultura” amb un format renovat i innovador que incloïa un programa de coneixement amb ponències magistrals per adaptar-se als reptes de futur del sector MICE.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button