NotíciesTurisme

El Lloret Convention Bureau celebra la seva Trobada Anual i XI Assemblea General de membres

L’any passat, malgrat el context de pandèmia, la destinació va acollir 78 esdeveniments corporatius i associatius amb més de 12.000 delegats 

El Lloret Convention Bureau ha celebrat la Trobada Anual i XI Assemblea General de membres on ha presentat la memòria de tot allò portat a terme al llarg del 2021 i el pla d’accions previst per a aquest 2022. Una setantena d’assistents entre membres, representats polítics, entitats col·laboradores del territori com el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau han participat en aquest esdeveniment que es va dur a terme a l’hotel L’Azure dijous passat.

Com a dades resum, el 2021 Lloret de Mar va acollir 78 esdeveniments corporatius i associatius amb més de 12.000 delegats. La directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, explica que “tot i que l’any passat va començar encara molt marcat per les restriccions de la pandèmia, a partir del mes de setembre i fins a finals d’any, Lloret de Mar va experimentar una progressiva recuperació i vàrem acollir diversos esdeveniments nacionals i internacionals rellevants com el Congrés Mundial de Turisme Esportiu amb més de 600 participants”.Pel que fa al tipus d’esdeveniments destaquen les 29 convencions, 17 jornades i seminaris i 17 reunions de treball de fins a 50 persones d’empreses com Kas, Bosch, Herbalife, Hewlett Packard, FC Barcelona, Croda, Louis Vuitton o Gallina Blanca, entre d’altres. La procedència del delegats ha estat principalment de Catalunya, Espanya, França, Països Nòrdics i el Regne Unit. A més, durant el 2021 es varen rebre més de 90 peticions directes i es va presentar candidatura per acollir dos esdeveniments de cares al 2022: el Congrés de la Confederación Española de Fotografía CEF 2022 i el workshop internacional MICE M&I Forum Sustainability 2022.

Un altre dels aspectes destacats al 2021 va ser l’estructuració del producte Lloret de Mar, Weddings que aglutina tota l’oferta en espais singulars, allotjaments i serveis que ofereix la destinació per a la celebració de casaments i l’aliança amb portals i directoris digitals com 5Star Wedding Boutique, adreçada al mercat britànic.

Per aquest 2022 es mantenen com a mercats prioritaris el català, l’espanyol i el francès i es recuperen les accions promocionals en mercats estratègics com l’anglès, els països nòrdics i d’altres mercats tradicionals europeus com l’alemany. El pla d’accions per aquest any es centra també en consolidar una estratègia de posicionament dins del mercat associatiu amb un pla de comercialització específic a ciutats com Màlaga i València i en organitzar un roadshow propi al mercat francès. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme detalla que “participem en moltes accions promocionals sota el paraigües de Catalunya i Costa Brava i ho seguirem fent, però, especialment després de la pandèmia i la conseqüent aturada de dos anys, hem considerat interessant i estratègic per Lloret realitzar accions pròpies amb visites i presentacions a organitzadors d’esdeveniments en mercats estratègics per a nosaltres com són l’espanyol o el francès”.

Altres accions incloses dins del pla d’accions són la presentació de candidatures per a congressos i esdeveniments associatius nacionals i estatals i la promoció del producte Weddings a mitjans especialitzats. Com a esdeveniment destacat confirmat per aquest 2022 hi ha la EASYPARK International Conference, del 12 al 20 de juny, amb més de 800 delegats provinents de diferents països.

Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “els visitants que descobreixen la proposta de valor i els espais especialitzats en turisme de reunions de Lloret de Mar a través del Lloret Convention Bureau valoren molt positivament la destinació, fet que es tradueix en un alt nivell de fidelització”.

Fundat el 2009, el Lloret Convention Bureau va ser una iniciativa pionera en la col·laboració público-privada del sector turístic lloretenc amb l’objectiu de potenciar el segment del turisme de negocis a Lloret de Mar. Actualment compta amb 54 membres del sector d’allotjament, centres congressuals, restauració, espais singulars, serveis especialitzats i activitats.

Font: Ajuntament de Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button