NotíciesPolítica

El grup municipal dels Socialistes (PSC) de Lloret de Mar presenta una moció per demanar un detector de metalls a la comissaria de la policia local.

El passat dia 29 de juny a la Comissaria de la Policia Local de Lloret de Mar es va viure un episodi que gràcies a la bona reacció i professionalitat dels agents que estaven de servei en aquell moment no va arribar a ser una tragèdia i tot va quedar en un ensurt important. Tot i així, dues persones van sofrir ferides per arma blanca. Tot va succeir quan una persona va entrar a la recepció de la Comissaria i va amenaçar amb treure’s la vida amb una navalla que portava i amb la que va voler atacar als agents presents. Finalment, els agents el van poder immobilitzar, encara que l’atacant es va autolesionar a la zona de l’abdomen i un agent va resultar ferit a una ma.

És evident que aquest incident no va revestir més gravetat gràcies a la formació dels agents en aquest tipus de situació. Però no és menys cert que s’ha de procurar dotar dels elements necessaris per intentar garantir la seguretat de totes les persones que treballen a les dependències municipals. La Comissaria de Policia Local és un dels llocs on més riscos es poden trobar. A més, on hi treballen persones que no son policies locals i que, per tant, no tenen la formació i experiència adequades per poder gestionar aquest tipus de situacions.

Una de les maneres de poder augmentar la seguretat de la Comissaria de Policia Local de Lloret de Mar seria amb la instal·lació d’un arc de seguretat detector de metalls a l’entrada. D’aquesta manera es podria fer un cribratge de totes les persones que entren en aquelles dependències i evitar possibles riscos posteriors. Per posar la seguretat dels treballadors i usuaris de la comissaria de Policia Local de Lloret com a una prioritat, el Grup Socialista de l’Ajuntament de Lloret de Mar presenta per a la seva aprovació pel Ple Municipal aquesta instal-lació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button