EsportsNotícies

El Girona FC vol al seu equip el lloretenc Sergi Cardona

Així ho ha avançat el portal Todofichajes.com: Sergi Cardona segueix sense renovar el contracte amb Las Palmas (primera divisió) i des del club canari saben que està molt complicat que accepti estendre la seva vinculació. Com avancen en aquest mitjà al nucli de la direcció esportiva desconfien de les intencions del defensa i entenen que ja tindria tancat un acord amb un tercer equip.

Aquí és on entraria el Vila-real principal interessat en el seu fitxatge, però segons la plataforma futbolera, el Girona s’hauria incorporat amb força a la lluita. Ara mateix el quadre català només comptaria amb Miguel Gutiérrez per al flanc esquerre i volen un segon efectiu que faci competència a l’ex del Castella.

Cal recordar que encara que es va formar a les categories inferiors del Nàstic de Tarragona és natural de Lloret de Mar una cosa que podria resultar clau perquè accepti la proposta del Girona.

Fonts properes al futbolista confirmen que la seva voluntat és estar més a prop de la família i sens dubte l’oferta dels gironins en aquests moments seria l’alternativa que guanya més pes de cara a l’any que ve, a la temporada 23/24.

Tampoc no es descarta que els canaris accedeixin a desprendre’s d’ell al mercat d’hivern per una xifra no molt voluminosa i així no anar-se’n amb les mans buides a final de curs ja que de no renovar, quedaria lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button