CulturaNotícies

El futur de les projeccions a Lloret dels Amics del Cinema pendent d’una reunió

El futur de les projeccions en pantalla gran a Lloret, de l’associació Amics del Cinema, presidida pel director i productor Isidor Llorca, es troba pendent d’una propera reunió amb l’Ajuntament de Lloret de Mar. En aquesta trobada, es farà balanç de l’èxit obtingut en aquests primers mesos de l’any i es valorarà si ambdues parts continuen interessades en tornar a col·laborar.

L’associació va signar un conveni amb l’ajuntament per poder utilitzar les instal·lacions del teatre municipal per projectar pel·lícules. Segons aquest conveni, l’ajuntament es feia càrrec de les despeses que comporta obrir el teatre al públic, mentre que l’associació s’ocupava d’aconseguir les pel·lícules i organitzar l’activitat.

“Tenim el conveni des de principis d’any i durava fins ara al 13 de juny. Consistia a projectar set pel·lícules. Ara s’acaba el conveni i ens diran per a quan la reunió per decidir si ens posem d’acord i hi ha un segon conveni que ens interessi a totes dues parts”.

Isidor Llorca


La darrera de les set pel·lícules programades és “West Side Story”, que es projectarà el dijous 13 de juny al Teatre Municipal de Lloret a les 20,30h. El preu de l’entrada és de 3 euros per a socis i 5€ per els no-socis, i es poden adquirir a través d’aquest enllaç
.

Després d’aquesta projecció, l’Associació Amics del Cinema es prendrà unes petites vacances i aprofitarà per pensar en noves activitats relacionades amb el cinema. No obstant això, cal esmentar que el proper 22 de juny, com a “fi de festa” de la temporada, l’associació serà present en la projecció de la pel·lícula “El rei Peret” dins del marc de la 8a edició del Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa. L’ajuntament de la vila veïna va demanar la col·laboració de l’associació per poder fer la projecció de la pel·lícula a Tossa; el Rei Peret es el dissabte 22 de juny a les 18h al cinema Montserrat de Tossa.

Ara, resta esperar la decisió conjunta respecte a la temporada vinent i el conveni amb l’Ajuntament de Lloret per continuar utilitzant el Teatre Municipal. L’associació està molt satisfeta amb el tracte rebut i espera poder continuar fomentant la passió pel cinema al nostre poble sense haver de buscar alternatives fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button