CulturaNotícies

El dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu

Aquest proper dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu. La cita serà a les 22.00h de la nit amb la Flama de Farners i, excepcionalment es farà a la plaça de l’Església. La resta d’audicions tindran lloc a la plaça de la Vila.

En total s’han programat 9 audicions aquest estiu a Lloret programades entre els mesos de juliol i agost hi seran presents la Flama de Farners, la Ciutat de Girona, la Vila de la Jonquera, la Principal del Llobregat, la Bisbal Jove, la Mediterrània i la Jovenívola de Sabadell. Totes les audicions es faran en el seu espai i horari habitual, els dissabtes a les 22:00 h a la plaça de la Vila, excepte la primera que tindrà lloc a la plaça de l’Església.

A banda de els audicions dels dissabtes, també s’han programat sardanes els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol en el marc de la Festa Major de Santa Cristina i el 10 de juliol dins de la Festa Major de Les Alegries.

Es tracta de la 97ena temporada. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Isabel Bernal, ha recordat que “les audicions de sardanes a Lloret les nits d’estiu van començarà als anys 20 del segle passat, amb alguns alts i baixos s’han mantingut seguides, i per tant Lloret pot afirmar amb orgull que presenta la 97ena temporada i que està a punt de celebrar el centenari”.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button