EsportsNotícies

El Club Natació Lloret finalitza la millor temporada de la seva història; coneix com han lluitat aquests 30 anys, per ser el club que avui són

El Club Natació Lloret de Mar finalitza la temporada (22/23) amb la millor actuació de la seva història, en els seus 30 anys recents complerts, però no ha estat tot un camí de roses…

Aquesta és la història d’un club que des de la seva creació el 1993 ha lluitat per ser un referent en la natació. Avui tanquen una temporada històrica; posen un llistó molt alt a l’esport aquàtic, però coneixent la qualitat i l’energia d’aquest grup, els propers 30 anys seran de superació continua.

Vídeo resum d’aquesta història de progrés, avenç i evolució que van preparar per al seu 25è aniversari:

Resum temporada 2022/23

Com a referent de bons resultats del Club Natació Lloret, a la temporada 2011-2012 es van aconseguir uns magnífics resultats amb la categoria infantil, aquesta temporada ha sigut la més destacada pels grans resultats a totes les seves categories.

Foto actual del CN Lloret

Amb una participació de 8 esportistes en els campionats d’Espanya. 110 en els campionats de Catalunya, amb el Joel Arredondo, la Maria Gallart i la Dimana Sevdalinova en el podi dels campionats.

Desraquen també la participació dels 13 esportistes que van guanyar amb la selecció de Girosona el campionat de Catalunya per Delegacions. Un total de 87 records de club, 5 d’ells de Girosona, tots aquests números han fet d’una temporada per somniar amb un futur prometedor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button