NotíciesOferta laboral

El Castell de Lloret necessita 40 treballadors/es per a l’obertura oficial el 28 d’abril

El mític Castell d’en Plaja conegut popularment i ara amb nom comercial com Castell de Lloret, ja està a la recta final per obrir al públic amb aquest esperat i innovador projecte. Així ho ha confirmat Paula Soler, directora de l’empresa, que marca al calendari el divendres 28 d’abril com el dia de la inauguració oficial.

El projecte té un pressupost de 8 milions d’euros, preveu acollir 100.000 visitants l’any i crear 40 llocs de treball amb la idea que siguin durant tot l’any, tot i que aquesta primera temporada es preveu que sigui de 6 mesos, però dependrà del turisme i posibles accions a la tardor i a l’hivern.

Des de l’empresa manifesten que la selecció de personal està oberta. Ofereixen com comentàvem, 40 llocs de treball repartits en els diferents serveis que ofereix el Castell de Lloret: Atenció al públic-Recepcionista per l’experiència immersiva sobre el canvi climàtic de les tres sales tematitzades, Controladors/es de sala i Cambrers/es per la terrassa del bar. L’empresa valorarà positivament els idiomes i l’experiència. Es poden enviar els Curriculum Vitae en format PDF a la següent adreça electrònica:  administracion@castelldelloret.com

Què trobarà el visitant al Castell de Lloret?

El Castell oferirà una experiencia immersiva única i multisensorial vinculada a la sostenibilitat i el canvi climàtic englobada amb una serie d’activitats amb un entrada que rondarà entre els 20€ i els 25€. El centre temàtic també inclou una terrassa exterior amb servei de bar i vistes espectaculars. 

El visitant s’endinsarà en un viatge de 3 etapes amb 3 sales diferents, per sentir i comprendre el canvi climàtic en tota la seva dimensió: Sala Causes, oel visitant s’endinsarà a través del metavers en un territori totalment inexplorat, Sala Conseqüències, allà el visitant viurà els efectes de l’emergència climàtica en primera persona amb el suport de l’última tecnologia existent, una pantalla LED de 12 metres de llargada, una plataforma que es mou i vibra al ritme de les imatges i tot tipus d’efectes sensorials: sonors, lumínics i tèrmics i la Sala Solucions que el visitant explorarà en aquest espai totes les claus per aturar la crisi climàtica, a través d’un bonic espectacle d’imatge, llum i so i diferents jocs digitals interactius.

Durant els mesos de temporada alta, sobre la façana del Castell s’hi projectarà cada nit un espectacle de llums i colors, que podrà ser vist des de Sa Caleta i des part de la Platja de Lloret. La resta de l’any, l’edifici lluirà una discreta i elegant il·luminació perimetral, que resseguirà cada un dels merlets del castell, i que el farà destacar des de la llunyania.

3 Comentaris

 1. Publirreportaje pagado para justificar la ayuda que ha dado el HayUntamiento al amiguete, dueño del castillo. Que parezca que gracias a la subvención se crea empleo.
  No va a funcionar, y el Propietario se quedará con la reforma para su uso y disfrute personal.

 2. Pues yo creo que han tenido una muy buena idea de negocio y se van a forrar. Además que van a construir una nueva actividad que hacer al final del paseo de la playa con luces y tal, con un buen reclame y que nos concierne a todos… va a estar muy interesante.A mi me parece muy bien y ojalá triunfen. Con ayuda o no, no todo el mundo puede y el que puede pues ole él.
  Además 40 puestos de trabajo es lo que necesitan dos restaurantes que trabajen bien una temporada. Tampoco están anunciando una mega torre sedienta de trabajadores que nos va a sacar de la pobreza a todos
  A ver si hay gente capacitada que quiera trabajar para todos esos puestos que piden.

 3. Contaminacio lumínica
  La contaminació lumínica es caracteritza per l’augment del fons de brillantor del cel nocturn a causa de la dispersió de la llum procedent de la il·luminació artificial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button