EsportsNotícies

Eduard Coloma renúncia com a President del Club Futbol Lloret després de 10 anys

Ahir dilluns 26 de juny el Club Futbol Lloret feia públic un comunicat on compartia la carta de comiat d’Eduard Coloma com a president de la centenària entitat. Una carta amb molt de sentiment després de 10 anys al càrrec que agafava per sorpresa més d’un i que des del nostre diari volem compartir:

Avui, faig pública la meva renúncia com a President del Club Futbol Lloret. Vull começar aquest comiat des del principi. Ara fa deu anys que l’Antonio Cascales em va venir a buscar perqué em presentés a les eleccions. Ha plogut molt des de llavors i, clarament, la meva primera resposta va ser que no, perqué feia molts anys que em trobava desvinculat del Club, tot i ser soci. Però la seva insistência, trobar el suport dels que en aquell moment portaven el futbol base (Alex Portavella, Pep Cardona, Jaume Bosch “Jacki”, Manolo Muniesa i Eduard Torrent) i la complicitat de jugadors i de directius que em van acompanyar, van fer que decidís fer el pas endavant. I aixi va ser com, sent l’única candidatura, vam entrar com a Junta del Club l’any 2013.

Els primers anys no van ser fàcils, el Club venia d’una situació complicada econòmicament i en un any convuls per l’entitat. Tot i la situació, ens va posar a treballar per assolir l’objectiu de sanejar el Club i arribar al Centenari com una entitat forta i estable. Abans d’acabar el mandat, l’any 2019, el Club es trobava sanejat i amb una estructura esportiva que, any a any, anava millorant. Vam intentar, i haig de reconeixer que porto aquesta espina clavada, fer un equip femení i lamento no haver assolit aquest objectiu.

Tot i que en un principi aquí acabava el meu mandat, els companys de Junta em van fer canviar d’opinió i vaig decidir tornar a presentar-me, després de la bona feina feta per tots. Poder treballar per fer un Centenari digne per la nostra entitat, continuar millorant l’estructura esportiva i el record de tantes hores i esforç en aquests sis anys, em van motivar a continuar. En aquesta ocasió es van presentar dues candidatures, i els socis i socies ens van escollir per seguir al capdavant sis anys més. 

Com tots sabeu, hem passat una pandèmia que en va complicar la planificació, tant l’esportiva com la del Centenari. Tot i aquesta pandèmia, permeteu-me dir que vam fer uns actes dignes del Centenari que es mereixia el CF Lloret. Aquí, una gran part de culpa la té la Vicepresidenta, Angelina Bonet, a qui agraeixo, amb la resta de companys, el treball fet i la dedicació altruista per fer que el Club tingués una gran celebració dels seus Cent Anys d’Historia.

Després d’aquests deu anys, on ens hem trobat de tot, com a la vida, m’emporto la part positiva: cada moment viscut i la felicitat de tants nens i nenes que han passat pel Club. Això últim, és el que em fa més feliç i orgullós de la feina feta. Una feina que puc dir, ben satisfet, que cada vegada és més professional, gràcies a tots els mitjans que hem anat incorporant al Ilarg d’aquestes temporades i a les persones que han estat al capdavant de l’àrea esportiva: Jacki, Marc Soler, Raúl Gutiérrez, Alberto Gómez, Javi García, Moisés García, Gerard León, Sergi Salas i Lluís Carrillo.

Ara, des de la responsabilitat, sent conscient de la dedicació que necessita aquest Club i amb la convicció que el CF Lloret ha d’estar per sobre de tot i de tots, faig un pas al costat i deixo la presidència en les millors mans. Estic convençut que la seva il•lusió, tenacitat i treball, i amb els companys de junta, es podran assolir molts nous objectius.

Abans de marxar, vull donar les gracies a tots els que, al llarg d’aquests deu anys, m’han acompanyat en la Junta directiva. També, als que ja formem part de la història del CF Lloret: Antonio, Mari, Martin, Moi, i les treballadores, l’Andrea, la Devora i l’Amy. Tampoc vull oblidar totes les empreses que ens han donat suport, a les families per fer-nos confiança, als socis i socies que són l’anima d’aquesta entitat, als entrenadors i coordinadors que han anat passant aquests deu anys, i als jugadors i jugadores del futbol base per créixer amb nosaltres. També, als jugadors del primer equip per fer-me gaudir d’aquest esport, tot i algún patiment que hem tingut, i per portar el nom de Lloret de Mar i el nostre escut arreu de Catalunya amb orgull i professionalitat. I seguint amb el primer equip, vull fer una menció especial als dos entrenadors que he tingut l’honor de conèixer, l’Edu Urdiales i l’Albert Batllosera. Gràcies per facilitar-me la feina com a president i per l’estima a aquest club.

I per tancar aquest apartat d’agraïments, en el que segur que em deixo moltes persones, també vull destacar el gran comprimís que han demostrat amb l’esport Iloretenc, al Ilarg d’aquests anys, els alcaldes, regidors i regidores d’Esports, aixi com la resta de treballadors i treballadores d’aquesta àrea.

Per acabar, us haig de confessar la promesa que vaig fer l’any 2013, un cop elegit President. Vaig prometre al meu avi Josep Boada, que va estar vinculat al club i qui em va portar a veure el primer equip des de ben petit, que intentaria tornar el CF Lloret a la Tercera Divisió. No ha estat possible, però sí que el deixo amb un merescut ascens a la Liga Élit  i a un pas més de veure aquest Club i aquesta ciutat, algún dia, al lloc que li pertoca.

Molts encerts a la nova Junta i Amunt Lloret!

Eduard Coloma Boada

President CF Lloret (2013 – 2023)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button