EsportsNotícies

Dues lloretenques fan historia amb el seu nou equip de Natació Artística de Calella

Fita històrica a la secció de Natació Artística del Club Natació Calella (CNC) on les 10 nedadores alevines van aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Natació Artística celebrat a Manresa, on 12 equips de Catalunya van delectar als assistents i jutges amb una unes actuacions només apte per les més grans i una técnica molt definida amb aquesta modalitat artística de la Natació a la categoría de rutines combinades.

Les deu integrants de l’equip participant amb aquesta prova van ser: les dues lloretenques Diana Lòpez i Carla Alcover i les vuit companyes del Club: Gala Aliata, Maria Barranco, Jordina Chacon, Sara Delgado, Xènia Guerra, Valeria Kushinskaya, Àlia Sagrera i Irina Torrus. 

Recordem que Diana Lòpez i Carla Alcover van arribar al CNC a finals de setembre provinents de la desapareguda secció de natació artística del club Natació Lloret al quedarse sense entrenadora, tot i que el CN Lloret ho va intentar fins el últim moment, no va trobar la persona adecuada i a dia d’avui aquesta categoria està deserta a Lloret. Les famílies van decidir començar l’aventura al CN Calella ja que era l’opció més propera i actualment fan l’esforç d’anar 5 dies a la setmana a entrenar entre 3 i 4 hores diaries. “Gràcies a la tenacitat d’aquestes joves per l’amor cap a aquest esport, ha donat els seus fruits” comenten les famílies de les dues esportistes.

La próxima cita de les joves lloretenques serà aquest proper divendres 10 de març a Oviedo, per participar al Campionat d’Espanya de natació Artística d’alevins i infantils.

________

Compartim la Felicitació del President del Club:

Pares i mares, entrenadores i nenes: Com a president del club, en nom de tota la Junta Directiva del club i com a pare de nedadors que soc, us haig de dir que estem IMMENSAMENT CONTENTS I ORGULLOSOS d’aquest súper equip aleví de sincro.  Es la 1a vegada que el Club Natació Calella aconsegueix una medalla en Campionats de Catalunya aleví !!!! Es una fita històrica per a un club petit i modest com el nostre. Té molt i molt de mèrit el que han aconseguit aquestes nenes dirigides magistralment per la Míriam i la Mònica que estan fent un treball EXTRAORDINARI. El pòdium d’un Campionat de Catalunya sempre se’ns ha resistit perquè es molt complicat competir contra clubs totpoderosos com el Kallipolis, el Granollers, el Mataró, el Sabadell, el Lleida, el Les Franqueses, el Tàrraco que molts d’ells presenten fins i tot 2 equips a competir degut a la gran pedrera de nedadores que tenen, al potencial econòmic que disposen, degut al gran nombre  de nedadors i socis que gaudeixen.  Tots aquests clubs que he mencionat tenen milers de socis, disposen de molts mitjans materials (vàries piscines, material, egimnasos, preparadors físics…) que a Calella no tenim la sort de disposar. El Sabadell per exemple es el club de Natació més gran d’Espanya i compta amb 28.000 socis/abonats…el Granollers té més de 6.000 socis/abonats… Nosaltres el Club Natació Calella tenim 250 socis i 1100 abonats al club. 

Per aquest motiu, el mèrit d’aconseguir una medalla i de superar a molts d’aquests clubs es DOBLE!!!! Des de la Junta Directiva del club us aplaudim, us donem tot el suport i us animem a continuar treballant de la manera EXCEL.LENT com la que esteu fent i que seguiu portant amb orgull el nom de Calella per totes les piscines de Catalunya i Espanya i deixant el pavelló a dalt de tot. Sempre actuant amb respecte pels rivals, amb educació i companyerisme, acceptant el resultat amb esportivitat quan les coses no surtin bé i gaudint de les victòries quan tot surti bé. Moltes gràcies EQUIP!!! Sou el Dream Team!!! AMUNT CALELLA!!! MEDALLA DE BRONZE AMB GUST A MEDALLA D’OR! Sou les millors!!!! GRÀCIES!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button