NotíciesSuccessos

Dos detinguts després d’una persecució pels carrers de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar va rebre una trucada derivada de la central d’emergències del 112, ahir dissabte 10 de setembre a les 20:38h informant d’un accident amb 2 turismes implicats a l’Avinguda Just Marlés de la població. On un dels conductors dels dos vehicles que va col·lisionar, presentava símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol segons els testimonis i va fugir del lloc de l’accident (els ocupants del vehicle amb el qual van col·lisionar a l’Av. Just Marlès van resultar ferits lleus segons l’informe del SEM).

Moment de l’envestida al Carrer Frederic Mistral

Quan llavors, la policia local obre el protocol per la cerca d’aquest fugit i es localitza pocs minuts més tard el vehicle circulant pel Carrer Narcís Fors a Lloret de Mar direcció a la Plaça Paris on la persecució finalitza a pocs metres al Carrer Frederic Mistral on és interceptat per un vehicle patrulla de la Policia Local.

Moment de la retirada del vehicle policial envestit 

El delinqüent envesteix el vehicle patrulla i queda inutilitzat. Es quan arriben els efectius de reforç de la Policia Local i treuen als ocupants de l’interior del vehicle, ja que no volien  sortir de forma voluntària. Queden detingudes dues persones amb els següents càrrecs: el conductor pel delicte de negarse a fer la prova d’alcohòlemia, desobediència a l’autoritat, danys i conduir sense permís, i el copitol detingut per danys, negarse a fer la prova d’alcohòlemia, lesions i conducció temerària. La investigació continua oberta. 

Moment de la retirada del vehicle fugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button