NotíciesRecordant Lloret

“Dones de Lloret: Vides per no oblidar”, a la 7ª edició de La Tribuna del SAMLM

Dimecres 6 de març i amb motiu dels actes organitzats a Lloret de Mar, entorna al 8M, Dia Internacional de les Dones, arriba la setena edició del cicle de conferències del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, la Tribuna del SAMLM.

A les 19h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar la historiadora i Premi Aurora 2023, Montserrat Sala i Vila presentarà Dones de Lloret, vides per no oblidar, amb un clar objectiu: donar la visibilitat i el protagonisme que es mereixen diferents dones de Lloret de finals del segle XIX i principis del segle XX.

Un mosaic de dones on més enllà de la funció principal de tenir cura de la llar i la família, i on la vinculació entre món laboral i familiar és ben estreta, elles podien dedicar-se al comerç, la confecció, la sanitat, l’educació o treballar a la indústria. Històries de vida de dones benestants, comerciants, modistes, mestres, o llevadores.

Amb LA TRIBUNA DEL SAMLM pretenen fer conferències, presentacions i debats que estiguin relacionats amb el patrimoni cultural de la nostra població i del nostre país.

Activitat organitzada pel Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’Aurora, Associació de Dones i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button