EntrevistesG-TVNotícies

Donem la benvinguda al Curs Escolar 23-24 a Lloret amb l’humor d’en Rony

Avui 6 de setembre comença un nou curs escolar a Lloret de Mar. Un total de 5377 alumnes estan inscrits a la vila, tot i així, avui no tots comencen els estudis, pero si la majoria. Ho faran les escoles i intituts, pero els estudiants de Batxillerat i cicles formatius començaran dimarts de la setmana vinent, dia 12 de setembre.

A Lloret Gaceta hem sortit al carrer, concretament a les portes de les escoles per poder comprovar d’una manera divertida com estan els ànims entre pares, mares i fills en aquest dia tan especial: la tornada a l’escola, després de més de dos mesos d’absència a les aules. El nostre company Ronny, agafa el micro de Lloret Gaceta per tal de treure un somriure en aquest dia “trist” per als més grans.

Informació de l’Ajuntament de Lloret de Mar

Als equipaments dels diferents centres educatius s’han dut a terme inversions per un import total de 234.032 € per aquesta nova temporada 23-24.

Els centres educatius d’Educació Infantil i Primària han obert portes aquest matí per acollir els alumnes d’Infantil i els de Primària un total de 3.218 alumnes que inicien avui el curs escolar 2023-2024. El proper 12 de setembre s’hi afegiran els alumnes de Llar d’Infants, Batxillerat i Cicles Formatius. En total 5.377 alumnes estan inscrits als diferents centres educatius de Lloret que actualment compta amb dos llars d’infants municipals; cinc centres d’educació infantil i primària públiques; quatre instituts d’estudis secundaris públics i un centre concertat.

Durant l’estiu des de l’Ajuntament s’han estat realitzant diferents treballs de manteniments i millora als centres educatius públics. La inversió total ha estat de 234.032€ destinats ales diferents escoles. A l’Escola Esteve Carles s’ ha fet una reforma integral de tota la pintura de les aules d’ infantil, més adient als actuals corrents pedagògics, també s’ ha repintat paret exterior de l’edifici del gimnàs entre d’altres; a l’escola Pere Torrent, per un import total de 58.000€, s’ ha renovat la pintura de la façana de l’escola i l’entrada; a l’escola Pompeu Fabra per un import de 58.000€ s’ha posat la nova construcció del pati de P4-P5i la renovació de la pintura de la façana entre d’altres; a l’escola Àngels Alemany, per un import de 14.000€ una nova escala de ferro exterior, a la llar d’Infants Lola Anglada, per un import de 50.000€ destaca el projecte de reforma i ampliació i incorporació d’un nou forn a la cuina entre d’altres i a la llar d’Infants Els Pops, per un import de 20.000€ la reparació de la coberta entre d’altres actuacions. El regidor d’Educació, Carles Costa, ha destacat que “el curs s’ha iniciat amb normalitat i sense incidències a causa de la vaga de professorat”.

A més avui els agents cívics també s’han incorporat al servei de suport i de col·laboració amb la Policia Local en les tasques de protecció dels escolars en les entrades i sortides dels alumnes.

Per altra banda, el regidor d’Educació, Carlos Costa, ha explicat que “des de l’Ajuntament també hem licitat el nou contracte de les instal·lacions per impartir diversos cicles formatius de grau mitjà i superior (cuina, pastisseria i restauració) i programes de formació i inserció a l’Institut Ramon Coll i Rodés”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button