Notícies

Divendres es va inaugurar el Som de Mar, Manel, Ramon Mirabet i Coque Malla ja hi han actuat.

El Som de Mar entra avui en el seu quart dia amb l’actuació d’aquesta nit de Blaumut, ja hi han passat Manel, Ramon MIrabet i Coque Malla. Les vendes d’entrades van per bon camí i el festival entra ja amb una fase més madura incorporant artistes internacionals com Boney M que actuarà el proper dijous 26 d’agost.

Manel: El 2008 va sortir a la venda el seu primer disc anomenat “Els Millors professors europeus”, i des de llavors, la carrera artistica dels barcelonins Manel, ha crescut amb noves propostes musicals fins arribar al seu nou disc, “L´amant malalta” que ha estat la base del concert que aquesta nit el grup ha ofert als Jardins de Santa Clotilde, davant un públic que també ha pogut gaudir de les ja indiscutibles cançons, autentics himnes generacionals, que formen part del seu repertori. Manel ha arrencat el festival que també comptarà amb els concerts -alguns exhaurits com Rosario i Sergio Dalma- de Blaumut, Joan Dausà, Ramon Mirabet, Boney M, Els Pets i Coque Malla.

Ramon Mirabet ha llançat aquest 2022 el seu quart treball discogràfic de la mà d’un curtmetratge musical i una gira nacional. Després de dos anys de silenci, l´artista torna més fort que mai amb el que es possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu sense abandonar els sons oberts de grans festivals als que ens te acostumats després dels seus anteriors treballs, com així ha quedat palès al concert del Som de Mar d’aquesta nit.

El nou disc ha estat composat durant dos anys i després d´experiencies de recerca personal com el confinament i la Gira del mar 2021, una inoblidable aventura musical en un veler centenari per la costa mediterrània i balear.

A part de Ficció, també han sonat cançons de Home Is Where The Heart Is, publicat el 2016 i Begin Again, del 2019. Abans ha actuat el cantant Cesc Sansalvadó, conegut per tocar durant anys als carrers i metros de diferents ciutats europees, entre elles Barcelona, i que ara ha donat el salt als escenaris.

Coque Malla i la seva banda tornen als grans recintes, com ha fet aquesta nit a l´escenari del Festival Som de Mar de Lloret, amb la seva nova gira El Viaje del Astronauta Gigante en la qual està presentant les cançons del seu últim disc. Un repàs a tota la seva trajectòria, des del seu debut adolescent amb Els Ronaldos amb cançons com “No puedo vivir sin ti”, “Adiós papá” o “Por las noches”, des dels grans èxits de la seva carrera en solitari, el camí recorregut entre Soy un Astronauta Más y La hora de los gigantes amb grans hits com “Me dejó marchar”, “Berlín” y “Un lazo rojo”, fins a les seves col·laboracions amb altres artistes i els temes inèdits com “Una sola vez”, el seu últim èxit.

Amb la seva nova gira, El Viaje del Astronauta Gigante, Coque Malla reprèn els grans concerts que van quedar suspesos a causa de la pandèmia, ja ha anunciat la seva presència en destacats festivals del país.

Després de tres anys molt intensos, carregats de concerts, aquesta gira és a més una última oportunitat per a veure en directe a Coque Malla durant un temps. Després del El Viaje del Astronauta Gigante, Coque anuncia un descans indefinit vers les seves gires, un punt d’inflexió en els seus trenta-cinc anys de carrera, en els quals l’escenari ha estat sempre la seva gran passió.

Els propers Concerts del Som de Mar: Dilluns 22 d’agost: Blaumut, Dimarts 23 d’agost: Rosario Flores, Dimecres 24 d’agost: Sergio Dalma, Dijous 25 d’agost: Boney M., Divendres 26 d’agost: Joan Dausà i tencaran l’edició el Dissabte 27 d’agost: Els Pets

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button