CulturaNotícies

Divendres 20M a Lloret: Concert del Cicle ‘Nits de Piano’

Divendres 20 de maig al Teatre de Lloret a partir de les 20:00h, se celebra el segon concert del cicle NITS DE PIANO dedicat a l’Associació de Dones l’Aurora amb cançons espanyoles, catalanes i franceses i obres de M. de Falla, E. Toldrà, C. Wieck, G. Fauré i F. Poulenc.


AMB ESPERIT DE DONA es l’actuació que presenten i representen la pianista Montse Massaguer i la soprano Montse Solà, on la veu i la música donaran pas a un espectacle digne de ser gaudit.


Podeu comprar l’entrada anticipada seguint aquest enllaç👉🏻 www.amicsmusicalloret.org  I també es podran adquirir a partir de les 19h al mateix Teatre de Lloret. (Entrada general: 10 € / Preu Jubilats: 8 €)

La Montse Massaguer inicia els estudis musicals a Girona amb Rosa Ciurana, i acaba el grau superior al Conservatori de Badalona amb Eulàlia Solé. Amplia els estudis amb Nina Svetlanova a la Manhattan School of Music de Nova York on obté el Master of Performance.


La Montse Solà, nascuda a Lleida, s’ha format a Barcelona, França i Alemanya. El seu repertori s’ha construït treballant en diverses formacions de música antiga, clàssica, i sobretot en el camp del Lied i la música contemporània. Actualment és professora de cant al Conservatori i EMM de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button