La GentNotícies

Diumenge 5-M: Presentació de les noves obreres de Lloret al tradicional Aplec dels Perdons

Torna la normalitat a L’Aplec dels Perdons aquest 2023, després de 2 anys atípics en aquesta festa tan important per a la vila i els vilatans de Lloret.

L’Aplec dels perdons se celebra cada any, el segon diumenge de quaresma, a l’ermita de Santa Cristina de Lloret de Mar. Els actes de celebració comencen amb una caminada a peu fins a l’ermita, des de la Plaça de la Vila, amb varies parades, seguit de varies activitats on mai fallen-exeptuant amb pandèmia-les ballades de sardanes i una arrossada popular organitzada pel Xino-Xano. 

Aquest 2023, l’Obreria de Santa Cristina ha preparat un cap de setmana (4-5 de març) carregat d’actes per aquest APLEC DELS PERDONS, on diumenge es el plat fort amb un programa que compartim a continuació on destaquem a la missa de les 12h el relleu de les Obreres, quan Cristina Batlle, Maria Melet, Gemma Carbonell i Marina Urpí (obreres 2022) donaran pas a Nuria Perea, Carlota Crespo, Laia Codina i Alba Portabella com a noves obreres 2023 i iniciaran el seu mandat aquest diumenge a l’Aplec dels Perdons, on els espera un any de compromisos per a l’Obreria de Santa Cristina en diferents esdeveniments a la població:

Guarda aquest flyer a la teva fototeca per tindre-ho a mà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button