ActivitatsNotícies

Diumenge 23•A: Diada de Sant Jordi a Fenals amb activitats per a tota la família

Fenals està de moda, i una bona part de culpa la té l’Associació de Veïns i Veïnes de Fenals i Santa Clotilde. Una associació formada per un grup de persones molt actives del barri, que no para de sorprendre organitzant una infinitat d’esdeveniments i activitats per a tota la família durant tot l’any com la fira nadalenca de desembre i la festa Holi per donar la benvinguda a la primavera com alguns exemples.

Avui, ens centrem a la Diada de Sant Jordi 2023. Serà el proper diumenge a partir de les 8:00h fins a les 14.00h a la Plaça Esteve Fàbregas de Fenals.

Allà trobaràs paradetes, manualitats, pintacares, venda de llibres i intercanvi de llibres (porta un de casa per canviar-ho) i la clàssica venda de roses. Com l’any passat els alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Escola de Fenals jugaran un paper molt especial en aquesta diada, ja que estaran ajudant a totes les activitats i faran diverses lecturas de fragments de llibres durant la fira. Destacar que tot el que es recull de la venda de roses serà destinat a ajudar al viatge de fi de curs d’aquests joves.

Per completar la jornada enguany asistirán 7 escriptors i escriptores de la nostra vila presentant les seves obres; els convidats son: Jordi Ontiveros, Victoria Cuesta Prieto, Frans Gallardo Gonzalez, Ramón Vilaró, Laura Garcia Martín, Jùdit Sanchez Romero i Lucia Gallardo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button