ActivitatsNotícies

Diumenge 21•M: 18a Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries

Com cada any, l’Associació de Veïns de les Alegries convida els lloretencs i lloretenques a participar de la festa i a decorar l’ermita i els seus voltants amb diferents flors i plantes. I com en les darreres edicions, el cartell de la festa s’ha seleccionat a partir de les propostes que han fet els estudiants de l’Institut Coll i Rodés que cursen l’assignatura de Disseny a 2n de batxillerat artístic.

La guanyadora del concurs de cartells d’aquesta edició és l’estudiant Carla Bas, que rebrà un premi per part de l’organització. El veredicte del jurat, format per membres de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Ermita de les Alegries, es va fer públic fa uns dies.

L’autora va il·lustrar el cartell amb un dibuix a tinta del campanar de l’ermita, voltejat per una espiral de flors (roses i violetes). El dia de la festa (21 de maig) s’exposaran tot els cartells participants a l’exterior de l’ermita.

Programa de la 18a Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries, diumenge 21 de maig:

9h – 10h | Recollida de rams i plantes per l’exposició i muntatge de racons

10 h | Inauguració de l’exposició

10.30h | Audició de sardanes amb la Cobla del Col·legi de Santa Maria de Blanes. A mitja part inauguració de les rajoles.

10.30h – 12.30h | Tallers i jocs infantils

12.30h – 13.00h Batukada Kala Trons.

13h Sorteig.

15.30h | Entreteniment a la Pineda dels Martínez

16.30h | Música per escoltar i ballar a càrrec de Victor F.G. de SoundMusic, a l’escenari de la ermita.

18.00h Sorteig.

EXTRES: Hi haurà servei de bar a Les Alegries. Servei gratuït d’autocars, a càrrec d’Autocars Sagales (de la terminal a l’ermita a les 10h i a les 16h i de l’ermita a la terminal a les 14h i a les 19.30h).

Activitat organitzada per: Associació Veïnat de les Alegries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button