CulturaNotícies

Diumenge 18•J: Dia Mundial de la Sardana a Lloret

Lloret presenta la 97ena temporada de sardanes les nits d’estiu. La presentació s’ha fet coincidir el Dia Mundial de la Sardana en el marc dels actes de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023.

Lloret presenta aquest diumenge 18 de juny la 97ena temporada de sardanes les nits d’estiu. La data escollida és el Dia Mundial de la Sardana i s’ha previst a les 20.00h amb una audició a càrrec de la Cobla Contemporània i tindrà lloc al costat del Monument a la Sardana. L’activitat forma part del calendari cultural de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023.

És la primera vegada que Lloret celebra el Dia Mundial de la Sardana i enguany, aprofitant que Lloret és Capital de la Cultura Catalana, s’ha volgut aprofitar aquesta data per presentar 97 temporades de sardanes a Lloret les nits d’estiu.

Enguany es presenta un programa amb un total de nou audicions previstes tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost on hi seran presents les cobles Flama de Farners, Ciutat de Girona, Vila de La Jonquera, Principal del Llobregat, Bisbal Jove, Mediterrània i Jovenívola de Sabadell.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button