La GentNotícies

Disco Tropics i La Pepa donen 1.000€ a Creu Roja després de celebrar una festa solidària

El passat 31 d’octubre, Disco Tropics i La Pepa van unir forces per organitzar una festa de Halloween solidària. La nit més terrorífica de l’any a Disco Tropics va acollir centenars d’assistents i va servir per recaptar un total de mil euros per a la campanya “Cap nen sense joguina” de Creu Roja.

Durant la festa, on també hi va haver premis per a les millors disfresses, tots els assistents van contribuir amb la proposta solidària que tenia com a objectiu acostar el Nadal al major nombre possible de llars de la nostra comunitat de la mà del Departament de Joventut de la seu de Creu Roja a Blanes, Lloret de Mar i Tossa.

Teddy Law, CEO de Law Holding, ha expressat la seva gratitud per la resposta aclaparadora dels participants: “Estem encantats amb la reacció del públic, que es va unir per fer que aquesta festa de Halloween fos un èxit rotund. Podríem haver fet un esdeveniment qualsevol, però juntament amb La Pepa, vam decidir utilitzar la nostra capacitat de convocatòria per donar un cop de mà a aquesta bonica i històrica campanya de Creu Roja”.

D’altra banda, Uriel y Boris del Amor, responsables d’operacions de La Pepa, han explicat que: “Aquesta col·laboració amb Disco Tropics ens ha permès canalitzar tot el nostre públic cap a una col·laboració solidària que estem segurs que servirà perquè, durant les pròximes setmanes, el Nadal arribi a més llars”.

La totalitat de la recaptació serà destinada a la campanya “Cap nen sense joguina” de Creu Roja, que té com a objectiu acostar la màgia del Nadal als nens més vulnerables, assegurant-se que cada infant tingui un joguina durant aquestes festes.

La col·laboració entre Disco Tropics, La Pepa i Creu Roja demostra com la indústria de l’entreteniment pot ser un agent de canvi positiu en la societat. Ambdues empreses, compromeses amb la responsabilitat social, esperen inspirar altres organitzacions a participar activament en iniciatives que beneficiïn a la comunitat i no descarten continuar realitzant esdeveniments d’aquest estil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button