CulturaNotícies

Dimecres 15-M: ‘Més progrés Lloret de Mar’ organitza una Taula Rodona Cultural

Una primera trobada a on els artistes i entitats creïn sinergies entre ells, compartint les seves preocupacions i les seves experiències

Joan Carles Amaya

La proposta d’aquesta Taula Rodona Cultural és fer que les diverses disciplines culturals creïn sobre temes i experiències comuns, les sinergies entre les diferents expressions culturals. Joan Carles Amaya serà el moderador de la Taula, a on els protagonistes i convidats seran la representació de les diverses modalitats culturals de la vila.

“Hi ha moltes qüestions necessàries a posar sobre la taula des del punt de vista dels artistes i entitats lloretenques, i estem convençuts que han de ser compartides amb la resta, i escoltar les experiències de tots ens pot fer créixer a tots en aquest àmbit. La participació és vital per donar valor a allò què els nostres artistes i entitats desenvolupen.” argumenta Joan Carles Amaya.

El debat serà el proper dimecres 15 de març, a les 19 hores, a l’escenari del Teatre Municipal de Lloret de Mar, i serà obert a qui ens vulgui acompanyar, fins i tot amb la possibilitat de participar del debat que es pugui crear.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button