EducacióNotícies

Dimarts 30•M: La versió dels alumnes del Rocagrossa de ‘Julieta i Romeu’ al Teatre de Lloret

Un any més l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar, dins la matèria de Servei Comunitari,  han estat elaborant el projecte “El Rocagrossa a escena”. El professorat de la matèria de música, de llengua catalana i del departament d’orientació ha estat l’encarregat de preparar a l’alumnat per escenificar un taller de teatre anomenat Julieta i Romeu

El producte final del projecte és realitzar dues funcions en el Teatre Municipal de Lloret avui dimarts 30 de maig: 

Primera funció: de 11.15 h a 12.15 h amb funció escolar adreçada a l’alumnat de 6è de les escoles de primària de Lloret de Mar. I una segona funció: de 17.00 h a 18.00 h: funció oberta al públic. És totalment gratuïta. 

3 Comments

 1. Hoy mi hija de 11 años, me ha explicado lo que ha escuchado en la obra de teatro!!! Una auténtica barbaridad. No doy crédito, una verdadera vergüenza. Me estoy planteando muy seriamente pedir responsabilidades a los tutores que han obligado a los niños a escuchar todas las Vejaciones verbales.

 2. Bravo por l@s maestr@s que han optado por marcharse y llevarse a sus alumn@s para que no terminaran de verla. Y vergonzoso por l@s que han obligado a sus alumn@s a quedarse hasta el final.
  De cinco escuelas , tres se han marchado y dos se han quedado. Por desgracia mi hija va al Pompeu Fabra y la han obligado a quedarse. Que falta de respeto!😡

 3. Mi hijo fue con el Pompeu y volvió encantado! Y yo encantado de que chicos del Insti hagan este tipo de cosas para incentivar que niños más pequeños vean cultura!
  Que pretenden, que hagan Hamlet!?
  Venga ya hombre!
  Yo felicito a los chicos de la obra, a su Instituto y a la maestra de mi hijo que los dejó que se quedaran hasta el final y aplaudieran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button