EducacióNotícies

L’Associació Pas a Pas i l’Institut Coll i Rodés, uneixen forces en aquesta jornada al voltant de l’autisme

(Acte posposat a l’espera de nova data)

Demà dimarts 29 de març a les 18:00h al Teatre de Lloret de Mar, estava prevista una jornada molt especial entorn l’autisme. On conviden a tothom a obrir els ulls a una altre manera d’entendre el món i els organitzadors, l’Associació Pas a Pas Autisme Lloret i l’Institut Ramón Coll i Rodés, faran visible l’autisme d’una manera molt oberta i dinàmica. Que ha hagut de ser posposat per indisposició d’un dels convidats, l’acte doncs s’ajorna per d’aquí a uns dies, on avisarem des de la Gaceta.

Amb aquesta jornada batejada com “EL TEU MÓN ÉS EL NOSTRE MÓN” presentaran la Projecció del documental Through me (A través de mi) i al finalitzar hi haurà una taula rodona, amb els següents ponents:
Sra. ANDREA LAMOUNT, directora del documental, Sr. FRANCESC CUXART, doctor en psicologia de la UAB i la Sra. EVA PALAU, presidenta de l’associació Pas a Pas de Lloret de Mar.

Acte moderat pel Dr. MARIO MONTERO, director de la Càtedra Autisme de la Uda. I cloenda amb l’actuació de l’artista JUDIT NEDDERMANN, cantant i compositora

Coneix l’Associació: Pas a Pas Autisme neix de la voluntat d’un grup de famílies de desenvolupar serveis específics i de qualitat per a persones amb autisme a la zona de Lloret i rodalies. 

Pas a pas autisme va néixer per facilitar la vida a les famílies de la zona i per proposar serveis útils i de qualitat. 

Som un grup de famílies amb filles i fills amb autisme i sabem què necessitem. No estem sols.

Contacte

Avinguda Josep Pla i Casadevall 44 Lloret de Mar Girona

872 02 88 31

contacte@pasapasautisme.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button