NotíciesOferta laboral

Dimarts 18•A: La Fira d’Ocupació TreballemGi oferirà més de 500 ofertes de feina

La fira d’ocupació TreballemGi oferirà més de 500 ofertes de feina que proposen unes 60 empreses. A banda de les firmes que hi participen a títol individual, moltes altres ho faran sota el paraigua del seu gremi. L’esdeveniment, en aquesta ocasió en el seu format virtual, tindrà lloc el 18 d’abril, de 9 h a 18 h. La fira se celebrarà en una plataforma pròpia de la Cambra de Comerç de Girona a l’adreça 👉🏻firavirtual.treballemgi.cat.

Una de les dades més rellevants és que el 60% de les empreses que han participat en edicions anteriors constaten haver contractat personal gràcies a la fira, segons es desprèn de l’enquesta realitzada a les empreses a la darrera edició. La participació és gratuïta.

Si ets Candidat/a: feu la vostra sol·licitud de participació en aquest enllaç

Si ets Empresa: feu la vostra sol·licitud de participació en aquest enllaç

Durant tota la jornada, els inscrits podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i realitzar entrevistes. Les inscripcions a la plataforma per assistir a la fira d’ocupació es poden realitzar fins al mateix dia.

Aquesta fira és un punt de trobada entre les empreses que necessiten incorporar talent i les persones en recerca de feina. S’hi podran trobar oportunitats laborals corresponents a una trentena de perfils laborals diferents dels camps de l’administració i la gestió, l’arquitectura i l’enginyeria, el comerç, l’edificació i l’obra civil, l’educació, l’electricitat i electrònica, la mecànica i la soldadura, l’hostaleria i turisme, la imatge personal, la informàtica, la instal·lació i el manteniment, la logística i la gestió de magatzems, la sanitat, i el transport.

La Fira es complementa amb conferències i tallers

– Punts claus per crear la teva marca personal / Ponent: Elisabet Abadal

– Emprendre: mites i realitats / Ponent: Soraya Martínez

– Qui sóc? On estic? I cap a on vaig / Ponent: Hèctor Hernandez Piñeiros

– L’assessorament en imatge, una demanada laboral en permanent creixement / Ponent: Marc Frigola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button