Notícies

Dimarts 12 de Juliol: Circ al carrer, amb un espectacle gratuït a Lloret de Mar

La companyia belga Be Flat presenta un espectacle amb cinc acròbates on el circ, la música i el joc s’uneixen en un caos orquestrat. Cinc homes estranys habiten en una estructura vertical que els protegeix del mon exterior. Allà se senten massa petits i no els hi queda més opció que explorar els límits i superar-los, per trobar la sortida necessària per a la seva llibertat. Els artistes circenses que componen la companyia son Decaesstecker Thomas, Delanoeije Mehdi, Mortier Ward, Van der Vaerent Tars i Tabakov Dario amb les seves corresponents disciplines d’acrobàcies, dansa, circ, funambulisme, pal xinès i música.

Aquest espectacle de carrer forma part d’una sèrie d’actuacions estiuenques a Lloret de Mar amb diferents artistes anomenat el “Lloret Outdoor Summer Festival” on durant tota l’època estival sorprendran els espectadors. En les edicions anteriors va ser tot un èxit. 

Anoteu la cita per demà dimarts 12 de juliol 2022, amb l’espectacle ‘Bouble You’ de la companyia Be Flat amb un show de 45 minuts a la Roca D’en Maig de Lloret de Mar a les 21:00h amb un show gratuït per tothom que vulgui asistir. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button