CulturaNotícies

Dijous 20•A: La Festa de la Cultura Lloretenca arriba a la XIX edició

La Festa de la Cultura Lloretenca és una festa cultural en el transcurs de la qual es fa el lliurament dels premis literaris del concurs de literatura de viatges, el Joan Llaverias de contes il·lustrats infantils i el guardó Sa Gavina (enguany el 35é), que s’atorga a una entitat o persona que hagi acumulat mèrits suficients en l’àmbit de les arts i les lletres.

A més, la vetllada serveix per reconèixer la tasca a lloretencs que han destacat en algun àmbit de la cultura. Durant la gala, reben un reconeixement els escriptors de Lloret que en el darrer any han publicat un llibre, així com també algunes persones de la vila per la seva contribució en l’àmbit cultural.

Quan i on?

Així doncs, la Nit de la Cultura Lloretenca és un esdeveniment de referència dins el calendari literari i cultural de Lloret de Mar. La vetllada literària és la part central i culminant d’un conjunt d’actes participatius al voltant de la cultura que se celebren a Lloret de Mar al voltant de la Diada de Sant Jordi. Enguany la cita serà dijous 20 d’abril a partir de les 19:30h al Teatre de Lloret de Mar. Entrada gratuïta però cal reserva previa al següent enllaç 👉🏻aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button