ActivitatsNotícies

Dijous 15•F: Tarda de Màgia, diversió i tallers per al Dia Internacional de la Síndrome d’Angelman a Lloret

L’any 2013, associacions de la Síndrome d’Angelman de tot el món van decidir designar el 15 de febrer com a Dia Internacional d’aquesta síndrome, amb l’objectiu de: Crear consciència a nivell mundial sobre aquest patiment greu en nens.

Demà, 15 de febrer, la família Meniuc Garrido de Lloret de Mar celebra el Dia Internacional de la Síndrome d’Angelman amb un esdeveniment solidari al centre d’oci ZOOKIDS. Des de fa 20 anys, aquesta família ha promogut activitats a la població per conscienciar sobre aquesta síndrome, ja que un dels seus integrants, Dani Meniuc Garrido, de 21 anys, amb aquesta rara i minoritària malaltia, sent l’única persona a Lloret de Mar patint-la.

El centre d’oci ZOOKIDS (C/ Costa Carbonell), on es durà a terme demà 15 de febrer la jornada especial, oferirà diverses activitats: PARC DE BOLES, ESPECTACLE DE MÀGIA i TALLER DE TATOOS de 17.30 a 19.30h. L’entrada a l’esdeveniment tindrà un cost simbòlic de 5 euros, que es destinaran íntegrament a l’estudi de la Síndrome d’Angelman.

La família, encapçalada per la lloretenca Cristina Garrido, mare d’en Dani i presidenta de l’AFA de l’escola d’educació especial comarcal Ventijol, organitza aquest esdeveniment solidari amb el lema “T’ESTIMEM ANGELET DE MEL” per recaptar fons destinats a l’estudi de l’AngelMan.

Cartell de l’acte

Dani va ser diagnosticat amb la Síndrome d’Angelman a l’edat d’un any i mig, i va enfrontar un pronòstic inicial descoratjador de només dos mesos de vida. Tot i això, ha desafiat les expectatives i s’ha convertit en un exemple de fortalesa per a la comunitat.

La jornada solidària no només busca recaptar fons sinó també crear consciència a nivell local sobre la Síndrome d’Angelman i la tasca valuosa de les associacions que treballen incansablement per millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta condició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button