NotíciesSuccessos

Una agressió a una agent dels Mossos, un incendi i la detenció d’un taxista per tràfic de drogues: els successos destacats al Nadal a Lloret

Encara estem de celebracions, festes familiars, i els més afortunats de vacances. Aquest any en aquests dies tot i la tranquil·litat general, podem destacar algunes accions de la Policia Local de Lloret de Mar, Mossos d’Esquadra i Bombers:

La nit del dia 23 de desembre a les 22:50h:

Els Mossos van ser requerits per una baralla entre ex parelles al carrer Masia del Roser (el Rieral) de Lloret de Mar. La noia havia begut, i va ocasionar cops a la seva exparella i va provocar danys a un vehicle. En arribar la patrulla de Mossos i dos dotacions de policia local, una mosso va patir una agressió amb lesions al canell. La dona va ser denunciada per la seva exparella de lesions, per danys al vehicle, i per atemptar contra l’agent dels mossos pel que va ser detinguda.

El dia 25 de desembre a les 00:50h:

Els Mossos d’Esquadra detecten un comportament sospitós entre un jove de 23 anys i un taxista lloretenc de quaranta-nou anys que exerceix la professió actualment amb l’equip de taxis de Blanes. El jove que anava en el seu cotxe es posa a parlar amb el taxista a l’estació de RENFE de Blanes, i acaba pujant al taxi.

Els agents de paisà els segueixen fins a Lloret, els aturen, i allà els inspeccionen, trobant-li al taxista: 66,8 g de marihuana, una balança de precisió, i 5 paperines de cocaïna amb un total de 6 grams. Al noi de vint-i-tres anys li escorcollen el seu cotxe i li troben a la guantera una navalla il·legal de 15,5 cm. El taxista va ser detingut per traficar presumptament amb drogues, i al noi de vint-i-tres anys se’l va acusar de tinença d’arma blanca.

“Està prohibida comercialització, publicitat, compravenda, tinença i ús de les navalles no automàtiques el full de les quals excedeixi d’11 centímetres, mesurats des de la vora o límit del mànec fins a l’extrem. No es consideraran compreses a les prohibicions anteriors la fabricació i comercialització amb intervenció, la compravenda i la tinença exclusivament al propi domicili, amb fins d’ornament i col·leccionisme , de les navalles no automàtiques el full de les quals excedeixi d’11 centímetres”.

El dia 25 de desembre a les 18:12h:

Tot i que no ha estat un incident de greus conseqüències, però si d’un gran ensurt pels veïns, la tarda de Nadal, els Mossos, Policía Local i dos dotacions dels bombers van efectuar una sortida per apagar un foc a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar. L’alarma va saltar a les 18:12 h, quan els veïns del carrer Breda dels Pinars van avisar al 112 per informar que es calava foc amb una gran columna sobre la nit prop de les cases.

El motiu i origen: un veí va llençar les brases a la parcel·la de prop d’una de les cases de la zona i han provocat que cremessin uns arbres. Quan han arribat els bombers el foc gairebé estava extingit. Els veïns han fet part de la feina mentre esperaven als bombers perquè l’incendi no tingués conseqüències greus.

“El jardí és la transició entre la massa forestal del voltant i el nostre habitatge. La vegetació a l’interior de les parcel·les té un paper fonamental en la propagació dels incendis i en l’afectació dels habitatges, sigui el propi o el dels veïns. Es tracta d’un element combustible, encara que contingui una quantitat elevada d’aigua. Per això, és molt important tenir en consideració algunes recomanacions perquè el nostre jardí sigui el més segur possible, com no fer foc ni llençar brases entre altres punts a tenir en compte. Més info aquí.

2 Comentaris

  1. El taxi en cuestión es de Blanes, aunque el taxista sea de Lloret. Creo que debería estar mejor explicado para no dar mala fama al sector que nuestra población.

    1. Hola! Se ha especificado que ejerce en Blanes, aunque se daba por entendido que estaba recogiendo a cliente en la población vecina, cosa que solo pueden hacer con licencia de allí, pero como dices, para evitar malos entendidos se ha especificado aún más. Gracias por tu apreciación

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button