EsportsNotícies

Després d’una lesió que va acabar amb la seva prometedora carrera, el lloretenc Nordin Dahmani serà un dels entrenadors a un prestigiós Campus

El lloretenc Nordin Dahmani de 23 anys, entrenador a la prestigiosa escola de porters Dani Cañadas serà un dels entrenadors en un exclusiu campus de porters aquest estiu 2023 a Santa Susanna.

Del lloretenc destaquen els seus estudis en cicle mitjà i superior d’esports i com a esportista va començar al CF Lloret amb 5 anys (pre-benjami), als 11 (infantil de primer), va fitxar per la base del Girona FC on va estar fins als 16 (juvenil de segon) i va fitxar pel filial del Palamós que va pujar a Nacional. Després va jugar a tercera amb el primer equip fins que es va trencar el canell i la seva carrera va acabar amb tot un camí per davant.

El Campus:

Aquest estiu, Santa Susanna organitza novament el seu campus d’estiu. Entre les novetats d’enguany, acull la primera edició del campus de tecnificació i entrenament específic per a porters i porteres. La iniciativa està impulsada pel club A.E. Santa Susanna i coordinada per “Porteros Dani Cañadas”.   

El campus se celebrarà en dos mòduls, en torn matinal (de 09:00 a 13:00 hores) durant les dues primeres setmanes de juliol. El primer d’ells serà del 3 al 7 de juliol, mentre que el segon arrencarà el 10 i acabarà el 14 d’aquest mateix mes. Cadascun dels mòduls té un preu de 95 euros, encara que hi ha una rebaixa de 10 euros de descompte pels qui s’apuntin abans del 15 de juny. 

L’objectiu principal del campus és el d’ajudar a millorar la tècnica dels porters mitjançant activitats enfocades a la millora de les seves habilitats. Amb tot, segons un dels seus entrenadors, el lloretenc Nordin Dahmani, el seu punt fort és que treballen el control i gestió emocional. 

En aquest sentit, Dahmani també ha assenyalat que l’últim dia del campus hi haurà una competició entre tots els participants del campus que comptarà amb diversos premis. 

Les places són limitades i la data límit per inscriure els jugadors és el 30 de juny. Tothom interessat a participar en el campus ha de posar-se en contacte per telèfon al 666 49 72 21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button