CulturaNotícies

Descobreix aquest nou esdeveniment al mig del paradís més inèdit de Lloret

Quan s’agafen de la mà el bon gust amb la senzillesa, quan s’uneixen la brisa del mediterrani amb agradables melodies i es fusiona tot amb l’alegria al mig d’un paradís, és aleshores quan neixen esdeveniments com aquest… Music & Fun, ja és una realitat. Tal com ho defineixen els organitzadors, “Music & Fun no és un festival de música, ni un restaurant a l’aire lliure, Music & Fun és una proposta fresca, unes mediterranean soirées, a l’espai singular Cala Gran, Music & Fun és música, còctels i molt més”.

Un esdeveniment únic per la seva ubicació, i únic pel seu ambient. Tres dies (15/16/17 de juliol) amb bona música, bon menjar i bons brindis a la fresca d’aquest estiu. Arriba llavors, la primera edició d’aquest esperat Music & Fun a Cala Gran de Lloret de Mar, amb amplis espais on gaudir de concerts i la Zona Village. Entrades i més info: https://www.musicandfun.cat/ca

CONEIXES L’ESPAI CALA GRAN? L’Espai Singular Cala Gran és un paratge natural, amb espectaculars vistes al mediterrani, situat al bell mig de la Costa Brava, entre Lloret i Tossa de Mar. Una balconada al mediterrani envoltada de cales, penya-segats i terrasses naturals que fan d’aquest espai l’escenari ideal per acollir música, còctels i molt més.

LA ZONA VILLAGE DEL MUSIC & FUN: Durant els tres dies de concerts del Music & Fun a la ZONA VILLAGE trobaràs diferents espais:

-BOCADILLINES GOURMET: combinacions originals, saludables, healthys, “flexivegetarianas” i molt més, amb productes de primera. 

-CORNER PATA NEGRA: perquè no hi ha res més nostrat que un bon pa amb tomàquet acompanyat d’un extraordinari pernil. El gust per les coses senzilles…

-ESPAI CELLER: on hi trobareu una selecció de vins, refrescos i altres begudes. 

-ESPAI NYKTERI’S COCKTAIL BAR: comptem amb la Mariona Vilanova, bartender del Nykteri’s Cocktail Bar de Girona. Ella serà l’encarregada de crear i servir els seus extraordinaris  còctels.

Cartellera:

•Divendres 15/07 Alba Armengou (Village 20:00-00:00. Concert 21:00-23:00)

•Dissabte 16/07 Swing Cats (Village 20:00-00:00. Concert 21:00-23:00)

•Diumenge 17/07 Anna Luna (Village 19:00-23:00. Concert 20:00-22:00)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button