NotíciesSuccessos

Denuncien a un dels okupes de la masia de Can Buch (Lloret) per maltractament animal

El passat dilluns 17 de juny, una dona de Lloret de Mar es va personar a les dependències policials informant que havia gravat com un home agredia al seu propi gos a la masia de Can Buch (Lloret). La dona va ser atesa per la policia assistencial, que s’encarrega de les incidències amb animals.

La veïna va mostrar la gravació als agents i va declarar que en tenia més de fa mesos. Els agents es van personar al lloc (Can Buch) i van trovar el presumpte agressor; l’home en qüestió es trobava a l’interior de la masia de Can Buch, situada al barri del Rieral, coneguda per estar okupada il·legalment des de fa anys. Els agents no van poder entrevistar-se amb ell en aquell moment, ja que no tenien autorització per entrar.

Dos dies després, el passat dimecres 19 de juny al matí, la mateixa dona es va presentar a la policia local per posar una denúncia per maltractament animal, en la qual afirmava que els dos gossos estaven lligats i no tenien accés a aigua, a més de patir els maltractaments mencionats anteriorment.

Segons manifesta a la seva denúncia, des del departament de benestar animal de l’ajuntament l’havien informat que la policia havia fet diverses denúncies administratives. Com que aquestes no havien donat resultat, ha decidit posar una denúncia penal.

L’instructor de les diligències ha lliurat el cas al Jutjat de guàrdia en funcions juntament amb dos vídeos gravats per la denunciant. El cas continua obert.

3 Comentaris

  1. Qué tal sacar a los okupas cargando con antidisturbios y tapiar la masia? Es un masia catalogada, patrimonio cultural y arquitectónico público! Y permitimos que la okupen ilegalmente y además extranjeros?

    Qué sociedad de locos esta de España. Cosas del socialismo.

  2. Un gran 👏 para esta mujer. Más personas cómo ella!!! Y a ver si la policia y ayuntamiento espabilan con el tema de los maltratos a animales y con el tema okupas, que ya está bien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button