NotíciesPolítica

De Josep Sala a Adrià Lamelas

Unitat, experiència, ganes i empenta en un mateix sofà davant l’Ajuntament de Lloret de Mar. Una xerrada tranquil·la i distesa en la qual Josep Sala, exalcalde de la vila, cedeix el testimoni del lideratge del Partit Socialista de Catalunya a Lloret de Mar a Adrià Lamelas.

Visualitza l’entrevista sencera aquí:

“Estic segur que Lloret sabrà valorar i presentareu un projecte guanyador i esperem que siguis el proper alcalde de Lloret”

Josep Sala a l’Adrià Lamelas

“Enguany, aquest 2023 ha de ser l’any de canvi”paraules de l’Adrià Lamelas, candidat del PSC a les properes eleccions i que explica per què vol ser alcalde: “Ha arribat el moment de tornar a Lloret el que m’ha donat a mi. Jo sempre he estat treballant per Lloret i ara penso que he de fer un salt. He d’enfocar-me cap a un projecte il·lusionant, el millor projecte per Lloret i continuar treballant des de l’Ajuntament”.

Josep Sala, exalcalde de Lloret de Mar durant més de 10 anys, recorda que el seu mandat va ser: “amb un equip sòlid, fort i que espero que vosaltres, la nova generació dels socialistes de Lloret de Mar pugueu continuar, i pugueu tirar endavant el nostre poble.” En aquest context, Lamelas assegura que “l’equip serà molt bo, tenim gent motivada, amb coneixement, que sap com funciona l’administració, compromesa amb els reptes que té el municipi, amb una acreditada experiència en la gestió i preparats, des del minut 1, per començar a treballar”.

Lamelas explica la diferència entre el projecte del PSC i la resta: “Som l’equip de canvi més preparat, l’únic projecte de canvi guanyador. Tenim la il·lusió, la motivació, el compromís i l’energia necessària per aconseguir guanyar l’alcaldia i el canvi que Lloret de Mar necessita”.

One Comment

 1. Dos partidocratas del Regimen de Partidos, de este corrupto Sistema, una podrida Monarquia de Partidos donde la corrupción es la base, y los candidatos los impone el jefecillo del partido.

  A este chiquilicuatre lo ha impuesto Salvador Ylla,que es el que maneja el aparato del partido.
  Estos partidos verticales después nos imponen los arrestos domiciliarios, los bozales sin sentido, o las farolas de coste millonario para controlar a la población.

  Y por cierto? Es legal sacar un sofá a la calle. El mismo Sofa rojo que una furgoneta de LaPzoe va llevando por todos los pueblos haciendo propaganda de las marionetas que ponen de candidatos.

  Una pena que no enfocasen las colas de ciudadanos haciendo cola a la intemperie a la puerta del Ayuntameinto.

  Este sistema político es PATETICO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button