La GentNotícies

Dani Serrano guanya el concurs de cocteleria de la Fira dels Americanos amb un gran premi: viatge a Cuba per participar a “El Rey del Daiquiri”

Ahir dijous, i emmarcat dins de la Fira dels Americanos a Lloret, es va celebrar a les 12 del migdia el primer concurs per professionals de la cocteleria: «Golden Daiquiri». L’esdeveniment s’ha dut a terme al Restaurant Àtics.

Ha sigut el lloretenc de 33 anys, Dani Serrano qui s’ha proclamat guanyador. En Dani és un enamorat de la cocteleria i des de ben petit ja apuntava maneres per ser un bon cambrer, ja que li agradava molt aquest món de l’hostaleria i somiava en poder dedicar-se a aquesta professió. Serrano ha explicat a Lloret Gaceta que és el primer cop que es presenta a un concurs, i que per ell és una gran satisfacció i un triomf molt important haver aconseguit el primer premi. Cal destacar que entre els participants del concurs hi havia un dels campions de Catalunya en cocteleria.

“El còctel que vaig presentar era un Daiquiri número 4, que és l’original, i era a més, el que els organitzadors demanaven, i la meva versió tenia d’especial que era un Daiquiri de groselles vermelles. Qui vulgui degustar-lo pot apropar-se a l’Hotel Azure on treballo de cap de servei”.

Dani Serrano

Gran Premi

A banda del nomenament de guanyador, al Dani l’han obsequiat amb un viatge a Cuba per concursar a l’edició d’enguany del concurs “El Rey del Daiquiri” que se celebrarà pròximament a la gran cocteleria Floridita de La Habana (Cuba).
Recordem la famosa frase: «Mi mojito en la Bodeguita del Medio y mi Daiquirí en el Floridita» que deia Hemingway

La recepta tradicional del Daiquiri segons el Floridita de Cuba:
 Suc de mitja llima, una cullerada de sucre blanca, cinc gotes de licor marrasquí, una i mitja unça de rom anyenc tres anys Havana Club i gel picat. Després, cada cocteler li afegeix el toc especial per fer-ho únic.

Ara ja sabem els ingredients del Daiquiri, però si voleu aprendre més coses dels Indians, cal que seguiu el ritme de la Fira, ja que hi trobareu moltes coses engrescadores, com el Mercat Indià al passeig Verdaguer amb actuacions itinerants, concerts, actuacions de diferents artistes, DJ’s, cercaviles, tast de xocolata i vins, tallers de balls caribenys i les esperades Havaneres de diumenge a càrrec del grup Arjau, al passeig marítim.

Programació ‘Fira dels Americanos’ a partir d’avui:

El concurs de còctels celebrat a la Fira dels Americans de Lloret és un exemple més de la unió de la nostra vila amb Cuba. I encara queden tres dies per anar gaudint de la festa. No us ho perdeu! Aquí trobareu tota la programació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button