La GentNotícies

Curiositats d’un diumenge d’agost a la platja de Lloret de Mar:

👨🏻 Un company del diari, escoltava de fons…
👱🏼‍♂️…a dos turistes debatent si l’skyline que es veia de fons seria l’illa de Mallorca o Eivissa.

Sens dubte, un vaixell de càrrega de contenidors va fer la il·lusió esmentada pels estiuejants. El company va entrar en conversa per explicar l’origen d’aquesta silueta amb forma de ciutat, i una tercera persona entesa en matèria que descansava a prop, a la mateixa platja, es va unir al col·loqui i va anar més enllà: va treure el mobil, i va mostrar una aplicació on poder rastrejar en directe els vaixells, iots, “buques” etc.. que naveguen a qualsevol mar o oceà, i poder conèixer la seva ruta i més detalls de la nau.

En aquest cas es tractava d’un vaixell de càrrega, procedent de Barcelona amb destinació a la ciutat portuària de Livorno (Itàlia), ciutat nativa d’aquest grup de joves italians que gaudien del seu primer dia a Lloret de Mar.

2 Comentaris

  1. Como la temporada está acabando, ayer sobre las siete y media de la tarde un grupo de cinco jabalís se paseaban tranquila menté por el paseo de Fanals, dos grandes y tres pequeños. Cuidado las personas que pasean perros al atardecer.

  2. Si, correcto, los he visto también. Los pobres todavia no se han dado cuenta que una especie invasora sustituyó alli los bosques por los edificios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button