NotíciesPolítica

Cs: “Podem garantir que quan governem a partir de juny farem que Lloret tingui cada any una Feria de Abril”

Així ho ha assegurat l’alcaldable de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Lloret, Jordi Hernández, durant la Feria de Abril que la formació ha organitzat ahir diumenge 14 de maig al Queen Vic de Lloret de Mar. A més, Hernández ha afirmat que aquestes son les eleccions en les que Ciutadans assolirà el govern de la ciutat. “Vam entrar el 2015 amb dos regidors, hem sigut líders de l’oposició amb 4 regidors i el següent pas lògic és liderar el canvi a Lloret, tenim la força i experiència acumulada”, ha remarcat.

L’acte organitzat pels liberals ha comptat també amb la presència del portaveu de CS al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha destacat de l’alcaldable Jordi Hernández “que representa l’essència de Ciutadans per la feina feta durant aquests anys a l’Ajuntament de Lloret”. Martín Blanco ha senyalat la “tasca fonamental” dels liberals al municipi en la seva aposta per lluitar contra la delinqüència, la inseguretat, el tràfic drogues i la prostitució”. Per això ha manifestat que resulta “imprescindible” que Lloret compti amb un govern de Ciutadans.

2 Comentaris

  1. Muchas gracias a Jordi Hernández y todo el equipo de Ciutadans Lloret por la fiesta de ayer. Estuvo genial, me quedé flipado que estuviera lleno. Sois unos cracks!! Ojalá en Lloret tengamos Feria de abril cada año. Bravo!

  2. Gracias a ti Juan por venir a disfrutar con nosotros de la música de nuestras raíces. Pese a que nos llovió en dos actuaciones a las 13h y las 15.30h os quedasteis. Y al salir el sol no paraba de llegar gente. Se nota que hay ganas de feria en Lloret.
    Con vuestro apoyo el 28 de mayo gobernaremos y habrá feria de abril organizada por el ayuntamiento. Te lo aseguro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button