EconomiaNotícies

Cristina Cabañas primera dona a entrar al Club Rotary de Lloret de Mar

Amb la seva filosofia i sempre amb un caràcter solidari, i la seva predisposició per ajudar a la societat i l’economia, Cristina Cabañas fa un pas més, entrant a formar part al ‘Rotary Lloret de Mar’, convertint-se així en la primera dona a participar  a l’associació internacional que promou les causes humanitàries, amb seu a Lloret. La integrant nouvinguda, es mostra molt contenta, tal com ha manifestat oficialment:  “Gràcies per deixar-me ser la primera dona en participar i teixir junts projectes solidaris.”


Per a qui encara no coneixia el ‘Rotary Lloret de Mar’, compartim una petita pinzellada de la seva història i la seva tasca:  L’associació Rotary de Lloret de Mar té un caràcter social i agrupa empresaris i professionals de la població gironina.

Forma part de la central Rotary International, uns clubs de servei que formen l’associació més antiga del món amb una implantació mundial.  Es calcula que tenen més d’un milió de socis, principalment dirigents empresarials, professionals i cívics.  Els socis dels clubs, coneguts com a rotaris, presten serveis humanitaris, promouen la pràctica de l’ètica en totes les activitats i contribueixen a fomentar la bona voluntat i la pau al món.

En total es calcula que hi ha més de 30.000 clubs rotaris a 200 països i regions del món.  Per definició són apolítics, aconfessionals i hi poden participar persones de totes les cultures, races i credos.  El lema de Rotary, “Donar de Sí abans de Pensar a Sí”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button