La GentNotícies

L’Oficina de Català de Lloret ha preparat un espectacle de màgia gratuït i obert a tothom per aquest dimarts

Aquest Sant Jordi, la plaça de la Vila de Lloret de Mar s’omplirà de màgia i literatura amb un espectacle a càrrec del mag Eduard Juanola, qui és també el protagonista de la campanya “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua catalana. La cita és el dimarts 23 d’abril, a les 19 h.

A més, enguany es commemora el centenari del naixement del destacat poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En honor a aquesta efemèride, participants del Voluntariat per la llengua llegiran alguns dels seus poemes més emblemàtics durant l’esdeveniment. L’acte és obert a tothom i promet ser una celebració enriquidora de la cultura i la llengua. A més, des de l’Oficina de Català de Lloret han obert una convocatòria per captar voluntaris per a la nova edició del Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar.

Convocatòria de voluntaris per la nova edició del Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar; Vídeo promocional:

La Oficina de Català de Lloret de Mar, en col·laboració amb la CNL de Girona i el Consorci per a la Normalització Lingüística, estan buscant voluntaris per participar en una nova acció.

A Lloret, s’aproxima el començament d’una nova edició del Voluntariat per la llengua. Les inscripcions estan obertes fins al 30 d’abril, oferint una oportunitat imperdible per aquells que desitgin contribuir al foment del català.

El Voluntariat per la llengua connecta voluntaris amb aprenents amb l’objectiu de practicar i millorar el català. Els requisits per unir-se a aquesta experiència enriquidora són senzills: tenir més de 18 anys, dedicar una hora a la setmana durant deu setmanes, parlar habitualment en català si ets voluntari o estar aprenent i desitjar millorar el teu català si ets aprenent.

Les inscripcions es poden realitzar de diverses maneres: directament a través del web www.vxl.cat, posant-se en contacte amb l’Oficina de Català de Lloret de Mar al Carrer de Felicià Serra i Mont, 15 de Lloret, trucant al telèfon 972 36 18 34 o enviant un correu electrònic a vxl.lloret@cpnl.cat.

Aprofita aquesta oportunitat única per participar en una iniciativa que promou i enforteix la llengua catalana. Suma’t al Voluntariat per la llengua i contribueix al creixement i difusió d’aquest patrimoni lingüístic tan valuós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button