EducacióNotícies

La científica lloretenca Cristina Fornaguera, ofereix aquest dijous una interesant conferència a Lloret

El proper dijous 1 de febrer de 2024, a les 19:00, la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar acollirà una conferència excepcional a càrrec de la destacada científica local, la doctora Cristina Fornaguera Puigvert. Amb el títol “Fent camí cap al lideratge femení en la recerca científica”, la conferència abordarà temes rellevants en el camp de la biotecnologia i la medicina.

La Dra. Fornaguera, nascuda a Lloret de Mar el 1988, ha travesat una notable trajectòria acadèmica i professional. Des de les seves primeres passes a l’escola Immaculada Concepció de la localitat, passant pel seu grau en Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona fins al seu doctorat en Farmàcia a la Universitat de Barcelona, ha dedicat la seva carrera a la investigació innovadora.

Amb una experiència postdoctoral a Sagetis-Biotech, on va contribuir al desenvolupament de sistemes d’alliberament de material genètic per a vacunació, la Dra. Fornaguera ha destacat en la recerca de vacunes d’mRNA. El 2020, va rebre finançament per desenvolupar una vacuna mRNA contra la COVID, actualment en avaluació per empreses farmacèutiques per als estudis clínics.

La seva dedicació també es manifesta a la docència universitària i com a Coordinadora del Grau en Ciències Biomèdiques a l’Institut Químic de Sarrià des de setembre de 2022. La Dra. Fornaguera contribueix a la formació de nous investigadors, dirigint tesis doctorals i tutoritzant estudiants de màster i grau.

La conferència a Lloret de Mar proporcionarà una oportunitat única per a la comunitat local de conèixer més profundament les contribucions de la Dra. Fornaguera i el seu impacte en el camp de la ciència i la recerca.

One Comment

  1. Es molt bona informadora i les seves explicacions són molt didàctiques i amenes …pot arribar molt lluny 🍀👍👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button