El PobleNotícies

Comencen les obres de reparació del passeig de Fenals avui dilluns

Les esperades obres de reparació al passeig de Fenals de Lloret de Mar estan programades per començar aquest dilluns. Amb un pressupost de 1,8 milions d’euros, finançats pel Departament de Territori de la Generalitat, es preveu que aquestes millores permetin la reobertura del passeig durant la temporada turística.

Els treballs, amb una durada estimada de dos mesos, es centren principalment en la substitució de 250 metres de mur de contenció per reparar el trams del passeig que s’han enfonsat. Els danys van ser causats per la garbinada del març, que inicialment va descalçar part del paviment, provocant un esvoranc que ha tallat el passeig en una secció de 90 metres.

Des de l’aparició dels danys, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha mantingut la zona acordonada i ha instal·lat tanques per a impedir l’accés. Aquesta situació ha restringit el pas dels vianants aproximadament a la meitat del passeig, que té una longitud total d’uns 750 metres, des del temporal.

Amb l’inici imminent de les obres, s’espera una millora significativa en la seguretat i accessibilitat del passeig, permetent als residents i visitants gaudir plenament de tots els seus serveis i atractius durant la temporada estiuenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button