ActivitatsNotíciesOci

Colossal Mag Lari a l’actuació de Lloret de Mar

Vist el dijous, 18 de novembre de 2021 al Teatre de Lloret, dins la programació de la Festa Major de Lloret de Mar. Amb un “Sold out” de l’espectacle: Una nit amb el Mag Lari, no va defraudar a ningú dels que van asistir a la cita de màgia i humor, molt d’humor.

És difícil que hi hagi algú que no conegui la feina del Mag Lari, desde fa anys un dels més reputats del país. Des dels millors teatres als circuits d’espectacles familiars, ha recorregut tota la geografia catalana en un munt d’ocasions, i, evidentment, ha estat prou conegut i reconegut molts més enllà.

Fidel al seu estil, el seu espectacle es basa en dues premisses: un nombre no gaire gran de trucs de màgia, generalment fetes amb un assistent i en aparells on es posa a prova la capacitat de l’espectador per a ‘menjar-se el coco’ de com es pot fer aquella cosa (incloent aquest cop, la pujada d’un petit espectador i alguns altres dels presents a la platea), i, marca de la casa, tota la ‘salsa’ que hi ha entre número i número. De fet, el gran número és la seva capacitat de showman, de connectar amb el públic de forma divertida i ocurrent, fruit tant de la preparació i assaigs, com de la dilatada trajectòria dalt dels escenaris. Bromes amb el regidor de festes allà present, amb el poble veï, amb les diverses nacionalitats que anava trobant al públic i a posteriori es convertirien en ajudants, bromes amb tot el qui es creuava pel seu camí, creant un ambient festiu i mantenint al públic amb un continu atac de riure.

No hi ha massa més a dir, sinó que seieu a gaudir de l’espectacle per on ens condueix el mag/actor per allà on vol, amb aquesta barreja de màgia i bromes.

Potser només apuntar, que amb aquest títol “Una nit…. “, es dóna per entès que vol connectar amb un públic adult. Cosa que fa amb alguns acudits i malentesos picants, però que quan hi ha públic infantil a la sala (com va ser el cas, i com és habitual en la màgia) potser alguns d’aquests poden resultar excessius per a ells i elles, cosa que, com deia evitar-ho o limitar-ho, no hi ha dubta que és a l’abast d’aquest gran professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button